Piranhas

Piranhas Games
anderen Piranhas Games

Andere gratis spelletjes
+ 50
nieuw
Friv GamesFriv Games
+ 60
nieuw
Dieren GamesDieren Games
+ 90
nieuw
Vermogen GamesVermogen Games
+ 70
nieuw
Ben 10 GamesBen 10 Games
+ 10
nieuw
Piranhas GamesPiranhas Games
+ 70
nieuw
Actie GamesActie Games

Piranhas Games

Piranhas Games

Ben je klaar om een ​​moordenaar piranha waar je moet leren om te overleven in de zeebodem worden. U moet uw honger bijten prooi die zich voordoen op het scherm te voldoen. Ze zijn actie games, vis, overleving en razernij.

Duik in het water om te eten alles binnen handbereik. De regels van het spel is om alles wat je kunt eten zonder te worden opgegeten door andere soorten die de zee bewonen. De wetten van het spel is dat de grootste van de kleintjes zullen eten.

Bewegen rond de zee op zoek naar eetbaar om te groeien en te eten de kleintjes. Je durft te overleven zonder gedood!. Eet veel vlees te reus te maken en eet alles wat daarbij komt op het scherm.

Er is een zeer bijzondere en zeer leuk spel waar je hebt meegemaakt en nu de genetica zijn een moordenaar piranha met ontwikkelde vaardigheden. Moet piranha en ontsnappen aan het onderzoekscentrum aanvallende wezens die u hebt gemaakt om te ontsnappen aan de open zee en begint je avontuur door een aanval op honderden kwetsbare prooi.Probeer te zoeken andere spellen