Pirates: Rum and GunPiraten van madeliefjesGrogg IOAssassins Creed PiratesKrab moeilijk te vangenPirate AdventureMoorhuhn-piraatLeuke piratenraceGrappige piraataanvalPiraat BomberDe piratenjongenVecht tegen piraten zombiesSchiet gemuteerde plantenSlagschepen PiratenYoHoHo IO: Battle Royale of PiratesGezonken piratenschepenStickman: upgrade voltooidSchilderij Uma: A Pirate DescendantExtreme DuimoorlogApen die landen veroverenLuchtaanvalJe zag onze kleine piraatMoana's Big AdventurePiraat GalaxyRaft RoyalePiraataanvalVerovering Treasure IslandCaribbean AdmiralDoel van piratenOnoverwinnelijk piratenSchieten de piratenCreëren piratenschipPiraten en mechanismenPirates: CannonBlack Pearl: PiratenPiraten op volle zeePirate survivalPirate LaunchCoastal gunsPiraten diepten NederlandsPiraten in het Caribisch gebiedWar galjoenenEen stukGolden GauntletOne Piece derde avontuurVerkleed Uma Nakomelingen 2Drie lijnenMad BombsZuma piraat 2Verdedigt de schatJungle WarsAdventure Time: PiratenGekke muziekZuma: PiratenZombies PiratesPeppa Big PirateZombies invasiePiraten wraak: SlotsGaljoenen Gevecht 2Rainbow monkey rundownDe grote wedstrijd, PirateCarnaval: Pirate CostumePirates of the Caribbean, pas op krabben!Doortrapte manier CJ HookDe schat van Dora the ExplorerScooby Doo op de rivierGhost Ship of FoolsBejeweled: PiratenschipStick Beard: Op zoek naar schatkistPiraten SchipPirates of the Caribbean: BattlesPiraten van de CaraïbenFlensjeScooby Doo, Ghost Ship3d slag boot, piratenMario, oorlog in de zeeBubbles: PiratenPaw Patrol PirateDoki en de piraten kistZombies invasie piraten
Andere games van piraten

Piraten racen

Piraten Games

Wees de meest gevreesde piraat van de zeven zeeën

De meest gevreesde van de zeven zeeën zijn zeker de piraten, die piraten varen de zeeën op zoek naar buit die ze kunnen besteden aan wijn en vrouwen. Pirate's leven is vol gevaren, maar ook avontuur dat alleen de dapperste in staat zijn om te maken. Piraterij bestaat al sinds het begin van de navigatie en is slechts een praktijk van banditisme op zee uitgevoerd. Een georganiseerde groep mensen zeilde de stappen belangrijkste producten aan te vallen schepen die ze uit te voeren om de buit te nemen.

Deze kapers worden beheerst door hun eigen regels, nooit vechten eerlijke en altijd proberen om je tegenstander te misleiden. Een goede kapitein moet weten opgelegd aan zijn mannen, omdat ze moeten volgen om de dood in hun plunderingen en plundering. Normaal gesproken een goede kapitein vanwege zijn vaardigheden in de strijd is noodzakelijk, want hoe sterker de meest gerespecteerde in de wereld van zeerovers.

Als je wilt met alle macht de Spaanse goud, klaar om schepen vol met gewapende soldaten die hun kostbare lading zullen verdedigen voor degenen die proberen om het weg te rukken te vallen. Hoe hoger de buit zal beter worden verdedigd, dat is de reden waarom als je succes in andere invallen had een aantal schepen en veel mannen om te proberen om het konvooi te nemen om rijk te krijgen.

De figuur van de piraten al vele romans (Treasure Island, Sandokan, The Black Corsair, etc.) films (de bekendste en meest recente zijn die deel uitmaken van de Pirates of the Caribbean saga) en games en video games. Bewijs hiervan is het grote aantal van de mini-games die we in deze categorie hebben verzameld, allemaal thema piraterij waarin je verschillende missies met bekende piraten uit te voeren. Kijk voor de schat of je schip te verdedigen tegen vijandelijke aanvallen, ongeacht uw neem haar uit de missie met eer en respect voor de piraten idealen. Wacht niet om uw eigen piraat avontuur live op onze website!

Word een piraat-matroos en begin de zeven zeeën te bevaren op zoek naar schatten


Voetbal GamesAuto's GamesVermogen GamesSlijtage GamesMeisjes GamesBubble shooter GamesMario bros GamesZombies GamesKoken GamesTafel GamesGevecht Games2 spelers GamesFortnite Gamesspelcategorieën
Go to TOP