polly pocket

Polly pocket Games
anderen Polly pocket Games

Andere gratis spelletjes
+ 120
nieuw
Meisjes GamesMeisjes Games
+ 160
nieuw
ScherpschutterkunstScherpschutterkunst
+ 50
nieuw
Nickelodeon GamesNickelodeon Games
+ 10
nieuw
Kam GamesKam Games
+ 20
nieuw
Prinsessen GamesPrinsessen Games
+ 10
nieuw
Fee GamesFee Games

Polly pocket Games

Polly pocket Games

De lijn van poppen Mattel Polly Pocket werden opgevat als kleine poppen die meisjes overal zou kunnen spelen, op elk gewenst moment. Maar dat was zijn succes, dat niet langer een eenvoudige pop naar een universum waarin de meisjes kunnen spelen geworden.

Zulke is de verandering Polly Pocket hebben nu hun eigen avonturen, die verliefd op de knappe jongens, gaan winkelen of gewoon van de middag door te brengen met haar vrienden plezier geweest. U kunt make-up je vriend op verschillende manieren, gezichtsmaskers toepassen en schilderen haar lippen met eindeloze prachtige kleuren om te vertrekken.

Als u op zoek bent om te ontspannen kunt u ook doen door te gaan naar de spa om verschillende soorten sauna's en massage genieten, maar niet alles zal breken omdat onze sympathieke vriend heeft ook zijn verplichtingen. Je moet de zorg voor zijn zusje en dit is echt een moeilijke taak, want je moet kleden haar, neem haar mee naar school, spelen met haar, helpen met huiswerk en maakt het voedsel.Probeer te zoeken andere spellen