pou

Pou Games
anderen Pou Games

Andere gratis spelletjes
Pou Games

Pou Games

Deze leuke virtuele huisdier is aardappel-vormige Pou, directe evolutie van tamagochi die in de jaren '90 zegevierde hier. In eerste instantie zullen we onze Pou zetten een naam en het kiezen of jongen of meisje.

Zodra we hebben gecreëerd wat we verschijnen in de keuken van onze mascotte, die we zullen uitleggen hoe je voedt hem voedsel uit de koelkast. De zorg voor onze Pou is het belangrijkste, moeten we hem gelukkig te allen tijde te houden en we moeten hem te eten als hij honger heeft, spelen en schoon toen vuil.

We kunnen ook experimenteren in het laboratorium, waar we plezier brouwsels die ze ons huisdier onverwachte effecten zal geven kunt creëren. In de kamer kunnen we hem lag te slapen of open de kast om haar kleren of uiterlijk te veranderen met behulp van een veel accessoires om het meer Molon maken en maak het zo persoonlijk mogelijk. Het belangrijkste verschil dat we gevonden met de tamagochi is de online component, kunt u uw huisdier te leren met je vrienden en zelfs als het is een van de leiders kunnen de Hall of Fame, waar zij de meest originele te bereiken.

Maar onze vriend Pou is moe van altijd hetzelfde en daarom doen, in zijn online versie, zullen vele activiteiten die niet opgesloten in uw smartphone of tablet uit te voeren. Nu kun je avonturen leven met uw Pou, heb je een bezoek aan de arts of tandarts, voetballen, rijden een motorfiets, en een lange lijst van activiteiten. Talrijk zijn de games die Pou protagonist te hebben en niet te missen elke of've verzamelde al in deze sectie. Haal het maximum prestaties van deze virtuele huisdier met deze grote mini-games!Probeer te zoeken andere spellen