Leader's StrikeMijnheer de Voorzitter spelShooterpresidentenGuess Who? PresidentsVernietig de presidentenRajoy GameTrumpolineStop: Trump vs Kim Jong UnDonald Trump VS Hillary Clinton: VerkiezingsdebatKim Jong-un-uitdagingEpische gevechten met Donald TrumpIce Bucket Challenge: VoorzittersSuperTrumpTrump tegen AssesErgert Donald Trump met een trompetDonald Trump: Inauguration GameTrump RunRombo: Special Task ForceDuw Trump weer naar de klif!Baby Hazel kleedt zich als officierPresidentiële paintballDressing Mitt Romney: PresidentBeschermt de president paleisDood de PresidentPresident van de Verenigde StatenCar President' sStreet Fighter Mijnheer de VoorzitterTerroristen vs presidentenPolitieke diefObama ontsnappen uit GuantanamoRagdoll physics 2Trump vs Kim Jong-unHillary Clinton dansenTrump pak slaagFalling ObamaKim jong-unDomineert de wereld: BattleIk wil niet Donald John TrumpMijnheer de Voorzitter: Saving President!Lego stad, de politieObama latePepe Saw GameBush Royal RampageHillary Clinton vs Donald TrumpSuper zpDonald Trump PinballSuperZP - economie les met ZPTrump ragdollBush rampageMoge God ons reddenTrump in het doelBeladen vs Obama: TennisHugo Chavez: HugorilaSuperZP de ingenieuze HidalgoEscape: Obama en Haunted HouseMortal Kombat met presidentenObama doodt zombiesObama Van HelsingSuper ZP-Summer VacationMotorsport: Obama vs RomneyDoelman bushKick Out KimSpiderman vs obama: PuzzelsObama vs RomneyObama Hellboy 2: The Golden ArmyKim taser gunObama slaat het einde van de wereldObama kustJe kan niet met mij, schietenEscape: Obama in een vreemde plaatsObama hellboyObama schakenScope AssaultSuperZP, de vriend van kinderenObama GhostbustersRambo Mijnheer de VoorzitterDonald Trump dansen grappigObama zag game 2Obama ball zWhack de Trump: Jokes
Andere games van Presidents

Donald Trump in MexicoTrump: Grappige gezichtenFive Nights at Trump

Presidents Games

Neem moeilijke beslissingen zoals een president

De machtigste mannen in de wereld zijn de voorzitters van de verschillende landen, met de militaire macht van een natie en de middelen van het zelfde zijn opdracht kan een grote oorlog veroorzaken. Het maakt niet uit als het land is groot of klein, een van deze mannen of vrouwen de leiding hebben altijd meer macht te gebruiken op wil.

Hoewel deze positie heeft een verantwoordelijkheid voor haar burgers, betekent dit niet, dat altijd het juiste ding om te doen, want na al zijn mensen. Elk met hun eigen belangen of kijk op de wereld, kan dit ertoe leiden dat ze riskante beslissingen en zelfs echte waanzin te nemen kan de vorm van een slechte beslissing te nemen.

Als een president wil worden herinnerd moeten grote daden, of het nu goed of slecht presteren. Het hangt van u wordt herinnerd door de toekomstige generaties en alleen jij kiezen wat dingen te doen want dat is waar. Om u om u dat u een goede of slechte president? en om te bereiken wat zou u bereid op te offeren zijn?.

President zijn is geen gemakkelijke taak, het behandelt de grote leiders van de belangrijkste naties


Auto's GamesVoetbal GamesVermogen GamesBubble shooter GamesSlijtage GamesMeisjes GamesMario bros GamesKoken GamesTafel GamesZombies Games2 spelers GamesGevecht GamesFortnite Gamesspelcategorieën
Go to TOP