pretparken

Pretparken Games


AchtbaanPlanet CoasterWaterparkMaak Amusement Park TycoonCreëren waterpark 2Wandelen in het parkCreëren achtbaanRollercoaster Creator ExpressUphill Rush 7: WaterparkMaak Luna ParkBouw je parkThrill Rush 4Bouwen familieparkAangepaste achtbaanThrill Rush 5Maak waterparkBouw achtbaan

simmilar spellen

Avontuur GamesBouwen van steden GamesBouwen GamesTreinen GamesPretparken Games
Pretparken Games

Pretparken Games

In pretparken en kermissen zijn vele attracties, zijn er een verscheidenheid en elk heeft zijn eigen doel. Deze doelen kunnen variëren van plezier, schrik of zet onze zenuwen op de proef met een afstand van duizeligheid.

Als we willen alleen bang te zijn of begeleid kunnen we naar het huis van terreur, waarin angstaanjagende monsters op ons te wachten om te proberen om ons bang te maken. Of kunnen we durven de trein heks, een attractie waarbij we geluk om eruit te komen zonder een vloek of een bult op het hoofd in het hoofd door bezem van de heks zal betreden.

Wie op zoek is naar sterke emoties hebben de beschikking over een verscheidenheid van plaatsen te klimmen, de engste zijn zeker achtbanen. Deze kolossale constructies ons leiden door een reeks van rails op volle snelheid als we klimmen, dalen of het uitvoeren van loopings van een beroerte. We kunnen zelfs te krijgen op attracties die we zal stijgen tot 50 of 100 meter en we zullen vacuüm op te heffen zonder voorafgaande kennisgeving. Er zijn ook waterattracties die tegelijkertijd het vrijgeven van de adrenaline zal eindigen erg nat, wat handig is als het bezoek is in de zomer en de zon te strak.

Maar niet iedereen is op zoek naar deze emoties en wil gewoon plezier hebben, dat is de reden waarom ze kunnen rijden op de botsauto's of de carrousel, kan attracties ook te vinden in de lokale beurzen in vele plaatsen. In deze games kun je niet alleen genieten van de verschillende attracties, maar u kunt ook beginnen met het beheren van uw eigen park en geld te verdienen met klantbezoeken. Huur de beste monteurs om attracties te starten en beginnen met het opbouwen van je imperium van pretparken.

Bouwen Games

Vermogen Games

Friv Games
Meest gespeelde games

Fortnite onlineKlassieke Tetris blokkenFortnite Battle MemorySubway SurfersSims 4Minecraft Hunger Games Ver. 2Planet CoasterAchtbaanNick CupParkour GTA V stijlPhineas en Ferb op de achtbaanAfstammelingen 2: Slecht tegen één