Zone RoyaleFoi IOBattle Royale-stijl PUBGPUBG Pixel 2PUBG PixelBattlePoint. IoMini Battle Royale-stijl PUBGPixel PUBG 3DInfinite Battlefield: PUBGPUBG: SlagveldenPUBG MobilePUBGPUBG Craft BattlegroundsSurviv. Io Battle RoyaleMinecraft Battle RoyaleApex Legends OnlineDe laatste IO

PUBG Games

Spring uit het vliegtuig en begin met overleven in PUBG

PUBG is de afkorting van de game PlayerUnknown's Battlegrounds en is weer een geweldig Battle Royale-spel waarin je de vijanden op een grote kaart moet overleven. Maak je klaar om van het vliegtuig te springen en wapens en grondstoffen in te slaan om te overleven en de laatste te zijn om te winnen. Sommigen zeggen dat PUBG het spel is dat Epic Games inspireerde om Fortnite te creëren, zelfs beschuldigend dit bedrijf van plagiaat.

Daarom is PUBG een ander overlevingsspel van Battle Royale waarin je spelers van over de hele wereld zult moeten zien als de enige overlevende van het spel. Deze game presenteert verschillende kaarten, hoewel er in het begin maar één rekende, en met zeer krachtige zones zoals Pochinki of Rozhok, dat om een vergelijking te maken, we zouden kunnen zeggen dat het de Pitched-vloeren van Fortnite zijn. Als je een beginner bent, raden we je aan deze gebieden te vermijden, want hoewel er veel huizen zijn om te plunderen, is het heel gemakkelijk om te sterven als een groot aantal ervaren spelers valt.

Een van de verschillen die er was tussen deze twee games is dat PUBG al vanaf het begin voertuigen had, iets dat Epic Games in de loop van de tijd met zijn Battle Royale heeft geïmplementeerd. Een ander verschil is dat in PUBG, naast een storm die spelers moet bewegen, er een rode zone is. Deze rode zone verschijnt willekeurig op de kaart op verschillende momenten van het spel en betekent een dreigend bombardement en je kunt sterven zonder hulp van iemand anders. In Player Unknow's zijn er ook geen schilden, maar het komt met kogelvrije vesten die je een extra leven geven.

Als je van Fortnite houdt maar meer van realistische graphics en meer realistische karakters houdt, is PUBG het spel dat je zoekt. Bovendien kan PUBG Mobile op vrijwel elk Android-apparaat, IOS of Windows Phone worden gespeeld, aangezien dit platform al heel lang wordt gebruikt. Je moet gewoon weten dat PUBG in dit geval een betaalde game is en geen gratis versie biedt alsof het Fortnite bevat.

Om je avontuur te beginnen, kun je deze verzameling PUBG-spellen proberen die het perfect nastreven en je een idee kunnen geven van wat je te wachten staat voordat je het origineel koopt. Ontmoet je personages en geniet van de leukste versies van PUBG online en gratis. Mis geen enkele van onze PUBG-spellen en overleef het slagveld alleen, in duo's of squadron.

Test je overlevingsvaardigheden met de gratis PUBG-games die we je aanbieden en die deze Battle Royale perfect nabootsen.

Go to TOP