rapunzel

Rapunzel Games
anderen Rapunzel Games

Andere gratis spelletjes
+ 110
nieuw
Meisjes GamesMeisjes Games
+ 200
nieuw
Slijtage GamesSlijtage Games
+ 120
nieuw
Disney GamesDisney Games
+ 20
nieuw
Rapunzel GamesRapunzel Games
+ 110
nieuw
Disney prinsessenDisney prinsessen
+ 80
nieuw
Barbie GamesBarbie Games

Rapunzel Games

Rapunzel Games

Rapunzel Tangled Disney Princess met lang blond haar, die werd opgesloten in een toren vanwege haar stiefmoeder. Ze verdroeg achttien jaar opgesloten in de toren, omdat zijn stiefmoeder hem misleid door te zeggen dat het leven buiten monsters, kannibalen mannen, miljoenen ziekten en iedereen wilde haar te stelen.

Op een dag een jonge dief die de kroon prinses Rapunzel heeft gestolen zonder dat ze weten dat het zijn cadeautjes. Rapunzel verraste hem te raken met een koekenpan, dit dwaze helft bleef. Ze realiseerde zich dat hij een goede man was en zal snel ontdekken dat alles wat zijn stiefmoeder vertelde hem dat was een leugen.

Speel de avonturen van Rapunzel Tangled. We hebben tientallen leuke spelletjes voor u, als je van de prinses Rapunzel zeker dat je graag leuke spelletjes waar je weet dat ze beter omgaan met het en boven het zal worden kammen die lange gouden haar zo veel.

Kus Flynn Rider, Rapunzel Tangled vriendje op een avontuur van eindeloze liefde. Ik passeer spelen om de beste games van Disney prinsessen als Rapunzel Tangled.Probeer te zoeken andere spellen