regular show

Regular show Games
anderen Regular show Games

Andere gratis spelletjes
+ 70
nieuw
Koken GamesKoken Games
+ 130
nieuw
Cartoon networkCartoon network
+ 110
nieuw
Racing GamesRacing Games
+ 130
nieuw
Motorfietsen GamesMotorfietsen Games
+ 30
nieuw
Saw GamesSaw Games
+ 60
nieuw
Dieren GamesDieren Games

Regular show Games

Regular show Games

Deze cartoon-serie vertelt het verhaal van Mordechai en Rigby, twee vrienden van 23 jaar, hoewel ze zijn niet helemaal vergelijkbaar. Mordechai is zeer verantwoordelijk met hun acties en Rigby is het tegenovergestelde, het is volkomen onvolwassen en egoïstische. Deze originele paar vrienden werken in een pretpark onderhoud in beslag genomen, hoewel ze altijd proberen te ontsnappen uit de routine werk in elk ontslag van zijn belangrijkste Benson die leven geeft aan een gumballmachine.

We hebben ook een aantal vrienden onder de zee van ongelijksoortige Slaat die onsterfelijke yeti, Hi-Five Ghost Muscle Man spook en een zeer grote groene monster. Hoewel niet alle mannen, omdat in de cafetaria zijn Margaret en Eileen, waaruit alle jongens zullen houden leidt tot zeer grappige situaties.

In alle hoofdstukken van de serie zal beginnen met een gewone dag dat een probleem dat ze uit de hand zal ontstaan. Geef ze een hand om de problemen op te lossen en laat het park open blijven zonder problemen.Probeer te zoeken andere spellen