resident evil

Resident evil Games
anderen Resident evil Games

Andere gratis spelletjes
+ 60
nieuw
Zombies GamesZombies Games
+ 70
nieuw
Pokémon GamesPokémon Games
+ 120
nieuw
Disney GamesDisney Games
+ 60
nieuw
Freddy GamesFreddy Games
+ 60
nieuw
Platform GamesPlatform Games
+ 50
nieuw
Terreur GamesTerreur Games

Resident evil Games

Resident evil Games

Een dodelijk virus dat mensen in zombie verandert is de planeet geveegd, al ontstaan ​​in de stad Raccoon City in een geheime faciliteit van de Umbrella Corporation. Deze kwade corporatie ontwikkelde een verschrikkelijke virus genaamd-T, die werd vrijgegeven door fout in de installatie en het doden van al zijn werknemers.

Het opvallende was dat na het sterven weer gestegen, maar ontbrak elke spanning en aangevallen elk levend als beesten. Na de uitbraak niet kan worden opgenomen door kunstmatige intelligentie genaamd de Rode Koningin in de controle van de lokalen zombies te beheren om de stad te bereiken.

Hoewel niet alleen zombies, omdat het werken aan biologische wapens Umbrella die verschrikkelijke monsters met bovenmenselijke kracht en kwaliteiten hebben gecreëerd. Nu moet je de politie team meest gekwalificeerde om te proberen om de uitbraak te stoppen te sluiten, de STAR-S zijn verantwoordelijk voor het eerst te gaan met deze wezens. Help key game personages zoals Leon S. Kennedy en Jill Valentine te overleven en proberen om een ​​remedie te vinden.Probeer te zoeken andere spellen