Madden NFL: Kicking tussen de palenTouchdown FootBrainRugby IOTouchdown ProFootballWars.OnlineAmerican Football: TouchdownRugby en zijn trappenRugby haastAmerikaanse voetbal vrije trappenRugby LeagueRugby penaltyVirtual quarterbackRugby World CupRugbySuper BowlSport van de toekomstSuper Bowl 4thRugby World Cup 2016Axis voetbalMadden NFL 17Gumball in de riolenTaz Football Frenzy

Rugby Games

Doe mee aan de beste rugbywedstrijden

Rugby is een sport die is opgegroeid in Europa, met name in Engeland verhuisde vervolgens naar de Verenigde Staten waarin de naam van American football, waar het werd erg populair en bijna iedereen is verward met rugby. Dit spel zich door de vorm van de ballon, die uniek is. Het bestaat uit vier ovale vlakken alsof het een meloen.

In dit spel moet je zo veel mogelijk punten te krijgen door en pakt de bal zonder dat iemand je Quiete. Je moet verhuizen op doel ontwijken tegenstanders en ze te raken waardoor ze om het evenwicht te verliezen laat je bewegen. Het is een zeer gewelddadig spel waar de sterkere de populaire team. Je kan niet bewegen de bal met je handen, als je het naar voren te gooien. U kunt alleen de bal met je handen als je gooit het naar de zijkant of achter. Om de bal naar voren te starten moet je een kick geven. U kunt de bal langs of door het doel van je score.

Speel Rugby League te concurreren in de Super Bowl, waar het beste team zal strijden om de hoofdprijs die alle Amerikanen willen bereiken winnen. Spelen met je rugby team won elke wedstrijd, gebruik uw strategie en gaming vaardigheden om alle rugby team verslaan. U kunt ook een vriendschappelijke wedstrijd waar je je skills kunt onderschrijven en leren om meer gemakkelijk te verplaatsen spelen.

Rugby is een contactsport waarbij twee teams tegenover elkaar staan ​​in verschillende sporttoernooien

Go to TOP