ruiten

Ruiten Games
anderen Ruiten Games

Andere gratis spelletjes
Ruiten Games

Ruiten Games

Diamanten zijn een van de meest waardevolle edelstenen ter wereld, naast de zwaarste kan bijna elk materiaal gesneden. Deze edelstenen worden gevormd in de aarde voor duizenden jaren, dus het is zo zeldzaam te vinden ze hebben een enorme prijs.

Word de brutaalste mijnbouw voor diamanten in de wereld, moet je eerst een beta waarin u uw mijne te vestigen te vinden. Als je diamanten aan de oppervlakte te vinden zeker binnen zullen er nog veel meer zijn, diep graven en versterkt stutten tunnels voor aardverschuivingen voorkomen.

Je moet ook uw diamant te nemen om te verkopen, kan dit gevaarlijk zijn als iets zo waardevol moeten worden beschermd tegen dieven. Huren bewakers en bereidt een volledig veilige apparaat voor iedereen die durft te proberen je op te lichten, als ze proberen te hoge prijs betalen. Als u uw diamanten kan verkopen kunt u de volgende miljonair en terugtrekken uit de wereld van de mijnbouw altijd.

Nu kunt u een aantal games waarvan het hoofdpersonage zal zijn diamanten te spelen. Bejeweled is een van de meest bekende games in deze categorie, waar je verschillende gekleurde diamanten, de puzzel stijl te verzamelen. Niet online te missen van deze fantastische games kunt u genieten van online gratis weg.Probeer te zoeken andere spellen