Verkleed Sailor Moon voor de zomerCreëer karakter van Sailor MoonVerkleed Disney prinsessen zoals Sailor MoonDress prinsessen Sailor MoonSailor Moon aankledenSailor Moon FightsVerkleed Sailor Moon CrystalVerkleed Sailor Moon met outfitsChibiusa Sailor Moon dressing


Andere games van sailor moon

Ik ben Luna zonder vleugelsIk ben Maan Roller PopIk ben Luna: MahjongSoja Moon: Tetris voor mobielePaint the Moon schaatsenSoy Moon puzzelIk ben Luna CrushLuna en Matteo gaan zoenenSoy Moon pictogrammenIk ben MaanPoseidon Sailors: New EraIk ben Maan gevangen in de wereld van PacmanIk ben Maan MatchAlex en Co: Kijk of er foutenIk ben Maan BejeweledSoja Moon: TetrisMoon'm koken hamburgersLeren met Soy Maan

Sailor moon Games

Train om een krijger maan te zijn

De Sailor Moon zijn vijf zeer mooie meisjes met verbazingwekkende en ontzagwekkende krachten die ons kunnen beschermen tegen de duistere krachten van de mensheid. Ze zijn tienermeisjes en excellente studenten.

Op een dag een pratende kat Serena Tsukino ervan overtuigd dat hij zou kunnen zijn van een Zeeman Monn, een ware heldin die vecht voor liefde en gerechtigheid, zal moeten maan magisch gebruiken om te vechten tegen tirannen. Serena is een tiener van 14, tweede secundaire studies en kan een beetje eng, vaak rouwen gemakkelijk. Ze is blond en kan worden onderscheiden van de anderen door haar school uniform van blauw en wit.

Ondanks zijn fobie Serena Tsukino vechten tegen de sterkste schurken en geleidelijk verdwijnen angst, zal het een krijger, zelfverzekerd en zeker van zichzelf meisje geworden.

Vecht met de meiden van Sailor Moon om de mystieke steen van het Dark Kingdom te veroveren

Go to TOP