saiyan

Saiyan Games


Goku SSJ
67%
Goku SSJ


anderen Saiyan GamesGohan: dress
Gohan: dress
Zoon Goku
Zoon Goku
Gohan jurk
Gohan jurk
Goku Dress up
Goku Dress up+ 80
nieuw
gratis Goku GamesGoku GamesGoku Games
+ 90
nieuw
gratis Actie GamesActie GamesActie Games
+ 50
nieuw
gratis Dragon ball GamesDragon ball GamesDragon ball Games
+ 110
nieuw
gratis Animaties GamesAnimaties GamesAnimaties Games
+ 10
nieuw
gratis Vegeta GamesVegeta GamesVegeta Games
+ 10
nieuw
gratis Saiyan GamesSaiyan GamesSaiyan Games

Saiyan Games

Saiyan Games

De Saiyan buitenaards ras zijn identiek aan de mens, maar veel geavanceerder en verschilt alleen in één ding. Ze bezitten een vermogen staat van het gebruik van energie uit hun lichaam te vechten, dit maakt ze veel sneller en sterker.

Naast deze energie kan worden gebruikt voor vele dingen zoals vliegen, gegoten stralen, harder, en nog veel meer. Dit maakt hen een volk super krijgers vechten over de melkweg om hun vaardigheden te testen en domineren de ruimte, maar zijn lust naar macht is ook zijn grootste zwakte als gewoon het vinden van vijanden die niet kunnen overtreffen en vallen in de strijd.

Nu zijn er enkele van deze krijgers, omdat hun thuisplaneet werd verwoest en slechts enkele van hen hebben het overleefd. Daarnaast zijn ze verspreid over de melkweg, maar ze zijn zich bewust of ze deel uitmaken van deze grote mensen hebben een enorme aanleg voor combat.

Sommige van deze krijgers die deze vaardigheden voor goed en Goku en de anderen laten leiden dwalen steeds een slechte staat om de wereld te ranselen.


reacties Games