Voetbal: Penalty kickSancties ReleasesReal Sancties 3DEuroleagueMandBen 10: Penalty shootPele: Football LegendEuro 2016 boeteDamesvoetbal: Penalty' sStrafschoppen meerdere divisiesBig Hero 6: SoccerUEFA Euro 2016Sancties Online SoccerStrafschop in UEFAStrafballen UEFAUEFA Euro Champions: Overtredingen in de buurtBoogschutter superster van straffenKopanito All-Stars FootballWorld Cup: SanctiesFIFA 18 AndroidLancering van Euro 2016 SanctiesLanceer mislukkingen met slagboomDefinitieve kampioenen 2013Voetbal: Real MadridVoetbal: Messi halloweenVoetbal: PenaltysCrazy Champion SoceerCopa AmericaCup korea, foutenVoetbal: Lancering mislukkingenVoetbal: Laatste penaltySchoten op doelKelloggs voetbalVoetbal, het gooien van sanctiesVoetbal: Real Madrid vs BarcelonaSpaanse competitieWereld beslist door sanctiesPro Evolution 2012Rugby penaltyVoetbal: AfricaVoetbal: VolleyVoetbal: De jongen scorerVoetbal: EuropeesFlash voetbal managerStraatvoetbalIjshockeyVoetbal: Madrid vs BarcelonaGoalie clarenceSancties voor WorldDoelman bushDoodstraf in de World CupSwitching GoalsVoetbal: Goede passesAndroid voetbalOvertredingen voetbalVoetbal, perfecte vrije trapEuro 2012Sancties: Kerstman vs heksSpaanse Liga 2017Voetbal: Magic schotVoetbal: EuroleagueHockey Ver. 2Neymar gewonde gooit sanctiesVoetbal: Controle over de balUEFA EURO 2012 flashVoetbal: Italiaanse doelmanScorpion schietenVoetbal vrije trap uitdagingStrafballen2012 nieuwe FIFAPremier League boeteDe dood van de doelmanSuperster NeymarSancties van 12 meterFreekick Mania FIFAFinale Euro 2016Coco strafVoetbal in de jungleVoetbal: Euro 2012 flashLeren om sancties te schieten


Andere games van sancties

Engeland Premier LeagueFIFA Soccer BBVAVoetbal: Goed passeert 2Echt Bend It Like BeckhamVoetbal in het Real Madrid-kantoorVoetbal in de stadSancties op het kerkhofVoetbalgoalWK 2014Champions League: Barcelona vs JuventusIker Casillas: FootballFootball League 2017Gooien sanctiesLionel Messi smashingJohnny Bravo in het voetbalCopa America Ver. 2Voetbal: Fifa 2014Overall kampioenschappen


Sancties Games

Voer de maximale straf van voetbal uit

Wanneer een overtreding in het doelgebied voetbal penalty hecht wordt verleend, de gevreesde straf. Dit gebrek is ongetwijfeld het meest gevreesd door elke computer, omdat het hen blootstelt aan de mogelijkheid van een zeer hoog doel en waarin vrijwel alles is afhankelijk van de doelman.

Hoewel deze druk is alleen op de tegenstander keeper, maar de speler zelf gaat om de straf te nemen. Trekken te hard kan weg van het doel te krijgen, kunt u ook proberen het plaatsen van de bal op een vierkante falende en het raken van de bar. Als je gaat om een ​​zeer belangrijke behoefte te gooien is om te kunnen anticiperen op de keeper, je moet kijken naar het in uw lichaamstaal te proberen te raden waar is gelanceerd.

Ook als je een keeper moet je de taal van de speler te zien uit te vinden waar te lanceren, maar het is heel moeilijk te vinden en als we te bewegen snel geven u een kans om je schot te corrigeren en onszelf een doel. Als u in staat om deze concepten te leren zijn geweest bent u klaar voor de straf.

Toon je schietvaardigheid vanaf de penaltystip en win de overwinning voor je team

Go to TOP