Saw MemoryDoraemon vs SawRubius vs SawSaw Fernanfloo game: PuzzelsYouTubers Saw Spel: DenkElrubius saw game: PuzzlesYo-Kai Bekijk JigsawTrollface Quest: Horror 1Futurama Saw GameEscape: Saw vs. ObamaPepe Saw GameLady Gaga SawRigby zagCody halloween rescueCourage Saw GameShakira Pique saveObama zag game 2Slender Man SawLindsay Lohan Saw GameLaatste wedstrijd van PigsawCoraline en de geheime deurBart Simpson vs Saw 2Escape: Obama en Haunted HousePhineas vs PigsawSpongeBob vs SawYoutuber saw gameSaw vs Charlie SheenHomer Saw GameObama ball zBart Simpson SawKerstman SawPhineas en Ferb zag jacht monstersJustin Bieber vs SawEscape: Obama in een vreemde plaatsMaggie Simpson SawOntsnappen: PSAIMessi en Cristiano vs ZaagYoutubers Saw Game 2: Revenge of the Pigsaw doll!Saw IVObama hellboyEscape: Tommy rioolChavo en ham taartEl Chavo del 8 en het spookhuisDragon ball jigsawWhack je baas: 13 Manier om je baas te rakenAdventure Time vs ZaagMarge SawGarfield redden zijn vriendinFive nights at freddys: Golden FreddyObama ontsnappen uit GuantanamoSpongebob schip ontsnaptRedt de wereld cupMiley Cyrus reddingZag auto tuning

Saw Games

Ga het gruwelijke Saw-spel onder ogen

Speel games Saw Game in verschillende gratis versies. Jigsaw is een macabere karakter die het lijden van mensen buiten geniet, om de pijn die ze hunkert ontvoeringen mensen om marteling te krijgen. Hoewel hij is het niet die martelt, hij houdt ervan om te zien als de mensheid bochten en dwingen beperken zich inbreuk pijn en zelfs in staat zijn om degenen die het meest willen aanvallen.

Dit verstoorde is in staat om een ​​heleboel mensen ontvoeren op hetzelfde moment en op dezelfde verlaten slotinstallatie, moet het voldoen aan een aantal uitdagingen als je echt wilt om daar levend te krijgen. Hoewel alles verandert van het ene moment op het andere, omdat deze maniak een serie van games heeft ontwikkeld waarbij de deelnemers om te overleven en te redden wat ze het meest willen zelfverminking zijn of vallen elkaar.

Nu kun je de good guy of de bad guy te zijn, uitgegroeid tot een van deze overlevenden en helpen de rest aan de tests te overwinnen om in leven eruit te komen uit deze hel. Of zet jezelf in de huid van Jigsaw en maken ze tegenover elkaar gewoon voor de lol.

Vele beroemdheden zal zijn protagonisten van de Saw games die zijn gemaakt en we hebben te brengen dus geniet. Jueos Simpson Saw, Saw Game Obama Saw Game Kerstman, Lady Gaga, Justin Bieber en nog veel meer personages, zowel echte als animatie. Vraag hen om het kwaad Jigsaw ontsnappen en komt naar huis levend ontwijken elk van de tests die deze maniak zullen op hun weg.

Aan de slag redden van de levens van de gijzelaars of probeer te sterven, afhankelijk van de kant waar je moet zijn in elk spel!

Help de slachtoffers een uitweg te vinden voordat de kwaadaardige Pigsaw-pop zijn eigen pop maakt

Go to TOP