schaakspel

Schaakspel Games


SparkChess: SchakenAlice in Wonderland: DamesRobot schakenDamspelIndische damesSchaken Flash ChessAnti SchakenSchaken celDames HTML5SchaakspelNieuwe schakenKlassieke schaakSchaken schakenGeven meer3d schakenObama schakenJunior schakenSchaken 3d: ProfessionalCheckers maniaDames gratis

anderen Schaakspel Games

Grand Theft Auto: VrachtwagenDominoSlangen en ladders spel

simmilar spellen

Tafel GamesGta: san andreas GamesSchaakspel GamesStrategie GamesKlassiek GamesParchís GamesDomino GamesMonopolie Games
Schaakspel Games

Schaakspel Games

Schaken is een van de spellen die meer strategie en mentale snelheid analyseren van alle mogelijke zetten vereist is, moet verslaan onze vijand heeft dezelfde onderdelen die we ten koste gaat van onze eigen en anticiperen op hun bewegingen.

We zullen verschillende onderdelen hebben, eerst zullen we pionnen te vinden. Deze zullen het stuk met minder waarde en hebben acht van hen slechts één ruimte verder te gaan, dan zullen we op zoek naar de torens bewegen in een rechte lijn alles wat we willen, en die twee zullen hebben.

Ook met twee stukken elkaar vinden we de paarden en de bisschoppen, die zal bewegen springen respectievelijk L-vormig en diagonale en uiteindelijk vinden we de koning en de koningin. Deze twee stukken zijn de belangrijkste, omdat we onze koning ten koste van alles moeten beschermen, want als je verliest geëlimineerd, kan de koningin te verplaatsen in elke richting u alle ruimten wilt, terwijl de koning alleen zo kan doen een voor een.

We hebben een verscheidenheid van schaken kunt u genieten van online gratis. Geen behoefte om alles op uw pc te downloaden, ga je gewoon naar online manier te spelen. U kunt spelen tegen de computer of op zoek naar een partner om die uitdaging in een schaakspel. Maak je klaar voor een strategie spel waarin elke beweging heeft een impact op het spel.

Tafel Games

Scherpschutterkunst Games

Oorlogen Games
Meest gespeelde games

Fortnite onlineKlassieke Tetris blokkenFortnite Battle MemorySubway SurfersSims 4Minecraft Hunger Games Ver. 2SparkChess: SchakenAlice in Wonderland: DamesNick CupParkour GTA V stijlPhineas en Ferb op de achtbaanAfstammelingen 2: Slecht tegen één