schatkisten

Schatkisten Games
Andere gratis spelletjes
Schatkisten Games

Schatkisten Games

We hebben allemaal gedroomd van het vinden van een fabelachtige schat en rijk, anderen echter de voorkeur aan het avontuur dat ons kan leiden tot oude ruïnes gevuld met goud te vinden genieten. U kunt zich aanmelden als Nathan Drake ervaren avonturiers aan ruïnes in afgelegen delen van de wereld te verkennen.

U kunt ook begeleiden Dora the Explorer naar het strand om te zoeken naar verborgen schatten of een piramide meer dan 3000 jaar oud zijn om een ​​schat te vinden. Maar let op de mummies hield de schat en hebben wakker, pak een pistool en vechten voordat ze jou of Dora doden.

Of we kunnen gaan op zoek naar de schat grot met Aladino, met behulp van de magische tapijt te combineren met de straat dief vaardigheden die we de hellingen te overwinnen en de strijd van de bewakers die het goud te beschermen. Als we erin slagen om te overwinnen zal de schat van ons zijn en Aladdin zal terugkomen als een echte prins voordat de Sultan hem de hand van zijn dochter te verlenen, om eindelijk trouwen Jasmine.

Doorzoekt de ruïnes van oude steden als Azteka in Mexico, diepzee met behulp van gespecialiseerde onderzeeërs, of duik in een piramide. Alles mag, zolang jagen de verborgen schatkist en kan zijn leven voor altijd opgelost.Probeer te zoeken andere spellen