scherpschutter

Scherpschutter Games
anderen Scherpschutter Games


Scherpschutter Games

Scherpschutter Games

Als u een uitzonderlijke schietvaardigheid, kunt u het bewijzen met of Sniper sniper spellen die wij aanbieden. In deze spellen moet je heel voorzichtig te zijn en je moet worden versoepeld om de trekker op het juiste moment en in de juiste om het schot in je doelen te raken in plaats daarvan te trekken. Jouw taak is om potentiële bedreigingen te elimineren zonder gezien te worden of te elimineren een kidnapper die van plan zijn om hun gijzelaars kwetsen.

U kunt een echte sluipschutter in de Tweede Wereldoorlog en helpen bevrijden Europa van de Duitse bezetting, zal moeten veel van de soldaten en tanks onder ogen zien. Maar vergeet niet, dat aan de andere kant hebben ook soldaten te wijzen door zijn telescopisch gezicht op zoek naar een doel.

U kunt ook aan de slag in opdracht van de rechtshandhaving, zal je afhankelijk van het oplossen van de meest delicate situaties door middel van een verrassende trap. U zult zien betrokken bij gijzelingen in een bankoverval waar je moet wachten op het juiste moment om een ​​schot te maken en te elimineren van de overvaller. Als u klaar bent om het leven van de onschuldige op het spel te zetten als je een enkel schot te missen zijn, maar vertrouw op je vermogen is dit uw job.