scheten

Scheten Games
anderen Scheten Games


Andere gratis spelletjes
+ 140
nieuw
gratis Cartoon network GamesCartoon networkCartoon network
+ 110
nieuw
gratis Animaties GamesAnimaties GamesAnimaties Games
+ 20
nieuw
gratis Wassen en strijken GamesWassen en strijkenWassen en strijken
+ 30
nieuw
gratis Humor GamesHumor GamesHumor Games
+ 10
nieuw
gratis Scheten GamesScheten GamesScheten Games
+ 30
nieuw
gratis Pet GamesPet GamesPet Games

Scheten Games

Scheten Games

Wie heeft er niet gebeurd om naar het toilet te verliezen een luide scheet dat door het hele huis heeft weergalmde, dit is een van de vele voorbeelden die deze winderigheid kunnen veroorzaken. Het probleem komt wanneer je rond mensen en mis je een van deze, waardoor iedereen naar je kijken op een vreemde manier en weet niet of je hebt gehoord of weet u of u bent.

Nu je kunt oefenen om uw scheten in het openbaar te dekken, zal je moet wachten op het juiste moment om te voorkomen dat gehoord. De omgeving zal uw beste bondgenoot, want er zullen gebieden waar geluidsoverlast verberg je winderigheid, zoals die door een werk. U moet zich ook bewust van de bijzondere momenten zoals een applaus in een toespraak die kan voorkomen dat alle hoor je.

Maar voor degenen die meer vervelende, is het ook mogelijk scheten wedstrijden. Deze wedstrijden worden op basis van het maximum aantal winderigheid en geluidsniveau, zelfs het creëren van een vrolijke melodie Word de kampioen in deze geheime kunst die slechts een paar beoefenaars.Probeer te zoeken andere spellen