schildpadden

Schildpadden Games
anderen Schildpadden Games

Andere gratis spelletjes
+ 170
nieuw
Mario bros GamesMario bros Games
+ 140
nieuw
Avontuur GamesAvontuur Games
+ 60
nieuw
Dieren GamesDieren Games
+ 140
nieuw
ScherpschutterkunstScherpschutterkunst
+ 60
nieuw
Platform GamesPlatform Games
+ 20
nieuw
Vis GamesVis Games

Schildpadden Games

Schildpadden Games

Deze dieren zijn een van de langzaamste van de gehele aarde, zijn er twee algemene klassen turtles maar er zijn nog meer species. Deze verschillen tussen land en water, hoewel het water zeer vergelijkbaar land zelden betreden en alleen naar de stranden om hun eieren te leggen om onmiddellijk daarna terug te keren naar de zee.

Hoewel ze zijn traag dieren eten alleen planten, zijn echt hard en ze hebben echt een harde schaal als de belangrijkste verdediging waarin ze kunnen verbergen als een ander dier hen aangevallen. Maar zelfs lijken ze onschuldig dit verandert als een kleine steekproef van radioactief materiaal valt op de vier kleine schildpadden, waardoor ze een semi mensachtige die nadat ze gered door Meester Splinter en opgevoed door hem geworden ninja door de leer van zijn meester.

Deze vier ninja turtles justicieras worden besteed aan het kwaad te bestrijden met behulp van zijn martial arts technieken en gebruik te maken van zijn schelp te slagen vijanden te weerstaan, dit alles terwijl plezier op hoe mooi het eten pizza.Probeer te zoeken andere spellen