shrek

Shrek Games


Shrek skateboardShrek DeniedMake-up Fiona en Shrek bruiloftDerde ShrekShrek Kerstmis avonturenShrek in de modder

anderen Shrek Games

Making up Princess Fiona

simmilar spellen

Disney prinsessen GamesDisney GamesShrek GamesHalo GamesThe Jungle Book GamesTrollen Games
Shrek Games

Shrek Games

Shrek is een ogre die woont in het moeras gelukkig en tevreden met het bedrijf van zijn trouwe ezel vriend. Tot op een dag het leger van de koning verscheen voor hem, ondanks vrees het ergste willen alleen de soldaten naar de koning.

Zijne Majesteit zal u vragen te redden van uw dochter is ontvoerd en vervloekt, geen andere keuze dan te laten onze groene held om haar te redden wat maakt onze held met de hulp van zijn vriend begint.

Dit zal het begin van de reis die zal leiden tot grote avonturen op weg om de prinses te bevrijden te zijn, zonder twijfel veel van deze avonturen zullen vrij onverwacht zijn en zelfs de liefde lijkt te onze dappere helden. Zij zullen ook moeten al je vaardigheden en intelligentie te gebruiken om een ​​aantal onvoorspelbare situaties op te lossen, Shrek ook gebruikt zijn grote fysieke kracht om een ​​conflict over te lossen.

Help onze helden om hun missie te voltooien en te redden Prinses Fiona uit haar vloek voordat het te laat is.

Disney Games

Zuilengang Games
Meest gespeelde games

Fortnite onlineFortnite Battle MemorySubway SurfersKlassieke Tetris blokkenSims 4Minecraft Hunger Games Ver. 2Shrek skateboardShrek DeniedNick CupParkour GTA V stijlPhineas en Ferb op de achtbaanAfstammelingen 2: Slecht tegen één