shrek

Shrek Games
anderen Shrek Games

Andere gratis spelletjes
+ 120
nieuw
Disney GamesDisney Games
+ 110
nieuw
Disney prinsessenDisney prinsessen
+ 10
nieuw
Halo GamesHalo Games
+ 10
nieuw
Shrek GamesShrek Games
+ 10
nieuw
The Jungle BookThe Jungle Book
+ 10
nieuw
Trollen GamesTrollen Games

Shrek Games

Shrek Games

Shrek is een ogre die woont in het moeras gelukkig en tevreden met het bedrijf van zijn trouwe ezel vriend. Tot op een dag het leger van de koning verscheen voor hem, ondanks vrees het ergste willen alleen de soldaten naar de koning.

Zijne Majesteit zal u vragen te redden van uw dochter is ontvoerd en vervloekt, geen andere keuze dan te laten onze groene held om haar te redden wat maakt onze held met de hulp van zijn vriend begint.

Dit zal het begin van de reis die zal leiden tot grote avonturen op weg om de prinses te bevrijden te zijn, zonder twijfel veel van deze avonturen zullen vrij onverwacht zijn en zelfs de liefde lijkt te onze dappere helden. Zij zullen ook moeten al je vaardigheden en intelligentie te gebruiken om een ​​aantal onvoorspelbare situaties op te lossen, Shrek ook gebruikt zijn grote fysieke kracht om een ​​conflict over te lossen.

Help onze helden om hun missie te voltooien en te redden Prinses Fiona uit haar vloek voordat het te laat is.Probeer te zoeken andere spellen