Skiën: De heuvel afdalenSki HeroLieveheersbeestje: Dag in de sneeuwDisney Princesses: WintersportenKleed deze poppen aan voor de winterVerandering van beeld naar de prinses om te skiënBaby Hazel heeft plezier in de winterVerkleed Baby Hazel om met haar vrienden te skiënVerkleed de prinsessen voor de winterPrinsessen: WinterplezierSkiën in de bergenGevaarlijke skiënExtreme snowboardenSneeuw RushHalloween sneeuwSneeuwgrens 2Snowboard 2Santa sneeuw RushDe Kerstman: SnowboardenGoku snowboardSkiën in de wereldAlpine downhillSonic snowboardenSled jumpDe sprong van santaSnowboard bergSurfen op sneeuwDhr. Bonen, skisYeti Strikes BackGumball snowboardsBarbie jetskiënDora jetskiën

Skiën Games

Maak je klaar voor een dagje sneeuwskiën

Als het winter wordt het tijd is om een ​​van de grappigste sporten te beoefenen, vooral als je van sneeuw en warm te blijven om warm te blijven. Dit is skiën, hetzij met de hulp van ski's of snowboards. Skiën is een sport die niet kan zien op de Olympische Spelen omdat ze de zomer, echter, is te zien in de Winterspelen, waar er verschillende soorten van het skiën om te concurreren. Als u nog nooit gegaan onderaan een sneeuw helling met ski's of ander ding, maar je liefde, nu kun je zien hoe het voelt vanuit het comfort van uw computer spelen van deze mini-games.

Je moet een ander tegen het testen circuit, obstakels te vermijden op de harde afdalingen door met sneeuw bedekte bergen of gedrag races op ski's. Dit alles vergezeld van grote video game personages zoals Sonic, Sponge Bob of Peppa Pig. Een ander terugkerend in skipakken en sneeuwval is ongetwijfeld tekens Kerstman / Santa Claus. Met hen kunt u veel plezier skiën in de sneeuw van uw pc volledig gratis en online te hebben, dus niet te missen.

Maar het niet altijd skiën op sneeuw, maar we kunnen ook ijs of water te maken. Er is een formulier op de stranden van waterski's, waarin je wordt gesleept door een boot. Het is heel moeilijk om op deze manier, maar onze spellen die je het veel makkelijker als je meer dan een keer te proberen te maken in evenwicht te brengen. Wacht niet tot alle vormen van skiën die wij bieden deze leuke spelletjes te ontmoeten!

Maak de ski's vast en ga met ons mee naar de sneeuw om af te dalen door de meest glibberige bergen

Go to TOP