The Smurfs: Shoot with the BowSmurfen escapeGta stijl SmurfenSmurfen oorlogenSmurfen avonturenSmurfin dressSparen de SmurfenSmurfen op KerstmisKoken met PitufinaSmurf fietsSmurf mijnbouwDoel met de Smurfen


Andere games van Smurfen

Het kleuren van de SmurfenContruyendo een auto met de SmurfenSmurfs 2: RapportenSmurfen eten valSmurfen pangSmurfen gooit ballenDe Smurfen, vind de verborgen lettersColoring De Smurfen 2Smurfen: Zoek de verschillenSmurf baby CaresDe Smurfen 2: Verborgen woordenMake-up om Pitufina

Smurfen Games

Ren weg van Gargamel met de Smurfen

De Smurfen zijn een volk van kleine wezens en alle van hen zijn blauw. Ze wonen allemaal in paddestoelen of schimmels in het diepe bos, hoeft eigennamen niet gebruiken en veel van hen zijn gedefinieerd door hun beroep of aandoening (The Smurf klusjesman, dichter Smurf, etc).

Ze zijn erg leuk en hoewel ze spreken onze taal, voeg het woord smurf bijna alles, zodat u kunt iets dat opkomt pitufear. Hoewel alles is niet grappig, omdat zij onder de constante dreiging van tovenaar Gargamel en zijn kat Azrael leven, de boze tovenaar wil ze allemaal te vangen en te experimenteren met hen.

Maar met behulp van al zijn vernuft altijd in slagen om de Smurfen te ontsnappen, nu is het jouw beurt om hen te helpen ontsnappen aan de klauwen van Gargamel. Hoewel niet alle zullen de heks te ontvluchten, want we kunnen gaan bowlen in bowling of een middag doorbrengen in de Smurfen kleuren.

Dit alles zonder te vergeten de Smurfen leuke race met hun eigen auto handgemaakt Gargamel wil ook deelnemen aan illegale races.

Beleef de avonturen van de Smurfen gratis op onze website. Je kunt deze kleine personages helpen

Go to TOP