Kiss Snow WhiteHet grote avontuur van SneeuwwitjeDisney Princess: Activiteiten KerstmisSneeuwwitje bij de OscarsSneeuwwitje: SnapchatDisney Princesses: Meeting of the SchoolVaiana: BruiloftTaartwedstrijd met de prinsessenSneeuwwitje en Rapunzel: WinkeldagDisney Princesses: Graduation NightVerkleed Disney prinsessen zoals Sailor MoonDisney Super PrincessDisney Princess: Christmas ParadeGrappig prinsessen: Fandejuegos puzzelsDisney Princess JaarDisney Princesses: Verkleed je in feestkledingDisney Princesses: WinterfeestjesDisney Princesses: Elsa vs. Snow WhiteOutfits voor SneeuwwitjeSneeuwwitje: maak prachtige bruidenSnow White: MinigameBlancanieves baden van uw babyWhite ChristmasDe 16e verjaardag van SneeuwwitjeWhite: Kiss True LoveSnow White MakeoverKleden, SneeuwwitjeVersier White Apple badInkleuren alle Disney prinsessenZwangere bancanievesKleding en make-up van de Disney prinsessenKleed de Disney-prinsessen van cheerleaders aanDisney jurk Dark KingdomDisney prinses jurk zeemeerminWit en Cinderella jurkDr. Snow WhiteDisney: Verander de Evil QueenSpring PrincessDisney prinsessen lelijkeDisney Prinsessen PinupHet creëren van disney prinsessenDisney Prinsessen Miss UniverseVS Villains Disney PrinsessenDisney Prinsessen: Wedding SuperheroesMusical Disney Princess PartyDisney Prinsessen Go KidsDisney-schurken worden prinsessenMaak de Disney-prinsessen opnieuwDisney Princess: Beeld KerstmisZoenen prinses SneeuwwitjeZuma: Sneeuwwitje

Sneeuwwitje Games

Begeleid Sneeuwwitje en de Dwergen

Deze Disney Princess is een van de minder bedeelden, als een mooi en aardig meisje gewoon ondergedompeld in een eeuwige slaap door een boze heks. De geschiedenis leert ons als een boze heks, die woont in het verondersteld om de mooiste koninkrijk, totdat hij op een dag besluit om zijn magische spiegel te vragen en dat is wanneer dit vertelt je dat er een meisje mooier dan haar.

Deze jonge vrouw is Sneeuwwitje niet weet wat er gaat komen op de boze heks en doden plannen om terug te keren naar de mooiste van het koninkrijk. Om dit te doen huurt de jager, die moord besteld en breng de harten van de jongeren. Maar er is iets wat ik de heks niet en de jager had medelijden met Sneeuwwitje, het adviseren van hem te verbergen onze prinses haastig vluchtte het bos in.

Vluchtende door het bos dieren geholpen, komt hij naar het huis van de zeven dwergen. Deze sympathieke mijnwerkers beslissen om het meisje te helpen thuis en welkom, maar helaas nog steeds in leven na de ontdekking dat de heks besluit om een ​​bezoek vermomd als een oude vrouw te betalen. Op dit bezoek geeft een vergiftigde appel die ondergedompeld in een eeuwige droom die alleen een prins haar kunnen wekken.

Snow White is de eerste prinses van de Disney-wereld en nu zul je haar moeten helpen om Maleficent te ontvluchten

Go to TOP