Sneeuwwitje

Sneeuwwitje Games
anderen Sneeuwwitje Games

Andere gratis spelletjes
+ 110
nieuw
Meisjes GamesMeisjes Games
+ 200
nieuw
Slijtage GamesSlijtage Games
+ 100
nieuw
Puzzels GamesPuzzels Games
+ 20
nieuw
Zwanger GamesZwanger Games
+ 120
nieuw
Disney GamesDisney Games
+ 20
nieuw
Rapunzel GamesRapunzel Games

Sneeuwwitje Games

Sneeuwwitje Games

Deze Disney Princess is een van de minder bedeelden, als een mooi en aardig meisje gewoon ondergedompeld in een eeuwige slaap door een boze heks. De geschiedenis leert ons als een boze heks, die woont in het verondersteld om de mooiste koninkrijk, totdat hij op een dag besluit om zijn magische spiegel te vragen en dat is wanneer dit vertelt je dat er een meisje mooier dan haar.

Deze jonge vrouw is Sneeuwwitje niet weet wat er gaat komen op de boze heks en doden plannen om terug te keren naar de mooiste van het koninkrijk. Om dit te doen huurt de jager, die moord besteld en breng de harten van de jongeren. Maar er is iets wat ik de heks niet en de jager had medelijden met Sneeuwwitje, het adviseren van hem te verbergen onze prinses haastig vluchtte het bos in.

Vluchtende door het bos dieren geholpen, komt hij naar het huis van de zeven dwergen. Deze sympathieke mijnwerkers beslissen om het meisje te helpen thuis en welkom, maar helaas nog steeds in leven na de ontdekking dat de heks besluit om een ​​bezoek vermomd als een oude vrouw te betalen. Op dit bezoek geeft een vergiftigde appel die ondergedompeld in een eeuwige droom die alleen een prins haar kunnen wekken.Probeer te zoeken andere spellen