Kleed Sofia aan voor haar huwelijkSofia Princess in the LaundrySofia Princess: Beauty ContestEr was eens prinses SofiaSofia: Drie strepenSofia speelt ping pongJames prins: Vind verborgen sterrenSofia tattoosZoenen SofiaSofia: Kleed je voor een echte dagSofia ValentinePrinses Sofia bereidt een Thanksgiving-diner in het paleis


Andere games van Sofia

Kleurplaten Princess SofiaMassage SofiaDesigner jurken voor SofiaSofia reinigen het koninkrijkVersieren de kamer van SofiaBubble sofiaDisney prinsessen te schilderen

Sofia Games

De kleinste Disney-prinses

Prinses Sophia wil vergezellen naar al hun leuke games waar u kunt communiceren met haar en kan plezier leren nieuwe lessen te spelen.

Ze heeft de neiging om te kleden in paarse jurk, heeft bruin haar en een mooie glimlach. In de games kunnen we ons kleden met elegante koninklijke jurk of jurk met dagelijkse kleren. We kunnen hem verkiezen of haar make-up een aantal mooie tatoeages voor de grote viering van de kroning.

Er zijn een aantal verschillende spellen verband met de Princess Sophia. Er is een spel waar hij verliefd wordt op een man en te zoenen zonder dat iemand de moeite, want het is erg verlegen en geeft te beschaamd om te zien kussen in hun eerste kus.

We kunnen ook tafeltennissen in de koninklijke huishouden als Sofia tegenstander. We zullen ook Tic Tac Toe, Bubble spelen of het kleuren van de verschillende vignetten verband te filmen.

Als je van Princess Sofia zeker dat je wilt al hun games te spelen en hebben een goede tijd van plezier en entertainment.

Speel de magische avonturen van Princess Sofia van Disney Channel


Slijtage GamesMeisjes GamesKoken GamesMiraculous ladybug GamesLiefde-test GamesBarbie GamesZwanger GamesLiefde GamesDisney prinsessen GamesWassen en strijken GamesFrozen GamesMoana GamesPucca Gamesspelcategorieën
Go to TOP