Adam de GeestGeest ontvoerdPac-Man IOScooby Doo: Ontsnapping uit de geestOuija onlineMomo Horror StoryOovalSlendrina is hierLieveheersbeestje halloween: make-up en kostuumHorror Nights StoryLieveheersbeestje Halloween make-upHalloween aanstekerPacman FPS ShooterHelix Jump: Halloween-editieHalloween nacht pompoenenPretpark op HalloweenGrappige Pacman 3DPrinsessen: Halloween FrightsHalloween-kaartontwerperVersier pompoenen voor HalloweenGelukkige familie op HalloweenIn het donkerBaby Hazel: Halloween manual artHet spookhuis van de geestenHeks vs spokenHalloweenGhosts vs zombiesMario GhostScooby Doo spook ontsnaptGhostbustersAnti pacmanPacman 3dHalloween: EscapeJack pomptSpookrijderMiraculous Ladybug PacmanFreddy's NightmaresPacmanTom en Jerry: VliegtuigenPacman classicDectetive ghostDe strijd skelettenLego redden van de Ghost TrainVreselijke Halloween NightImmortal Souls DarkSpongeBob en Patrick dumptPacXonPurgatorium: Donkere voormonitieReguliere programma: Dans of doomMinecraft verf GhastBoxhead de zombie oorlogenGhost Ship of FoolsBlue pacmanHalloween Monster HuntHalloween BeatdownObama GhostbustersGhostbusters 2Baby Luigi PacmanScooby Doo 2 in het museum CoolsonianVerhaal: Ana bangPacman 2005Nachtelijke paniekaanvallenDanny Phantom actie jackScooby Doo van rijden onder de zeeHalloween snoepAchtervolgd in de schaduwEnge avonturen op HalloweenGuy en BuddyTerror onderzoekBoe-geroep! dat schrikkenDanny Phantom in gevaarlijke portalEnge Halloween-nachtSpongeBob: HalloweenScooby Doo, Ghost ShipOntsnappen aan het psychiatrisch ziekenhuisMario pacmanMario Bros op het eiland van geestenSuper Mario halloweenMario vs booSpoken gevechtsvliegtuigen


Spoken Games

Wees niet bang voor de geesten

De gekwelde zielen zijn gevangen in het ongewisse, deze plek is een van de wereld van de levenden en de doden. Dus u deze wereld wilt en wil contact opnemen met de geesten moet gaan naar een plaats waar er iets tragisch gebeurt, soms een oud spookhuis.

Als je durft te gaan naar het herenhuis is het mogelijk dat de geesten niet willen en proberen te rijden met alle middelen. Je moet sterk zijn en niet laten je makkelijk bang te maken, omdat in veel gevallen slechts kleine geesten willen afschrikken gaan, maar geen pijn. Maar als je jezelf in een geest van grote macht en haat mag verlaten echt pijn en kan zelfs sterven, moet je bereid zijn om te gaan met een goede zaklamp en camera om alles wat er gebeurt op te nemen.

Sommige van deze verschijnselen is alleen mogelijk door middel van foto's te vangen, het is verbazingwekkend wat kan worden weergegeven in een foto genomen op een van deze plaatsen. Veel mensen gaan naar deze sites zonder echt te geloven in deze entiteiten, maar om thuis te komen en een kijkje nemen op de foto's van de plaats zijn echt van overtuigd dat ze bestaan. Waag nu donkerder en donkere delen van de wereld te gaan.

Ontdoe onze geesten zonder bang te zijn of weg te rennen van hun angstaanjagende schreeuwen

Go to TOP