SpongeBob met veel baardSpongeBob en Patrick HeroesSpongeBob: Arcade-actieSpongeBob html5Patrick's droomVerf Spongebob op HalloweenSpongeBob: scène makenFun Race 2: SpongeBob-versieBeschermt de schaaldieren cascarudoSpons CruiseNickelodeon PartyNickelodeon: Moeilijkste spelSpongeBob kookt pizza'sSpongeBob in de Krokante Krab keukenNickelodeon: Slime CapturesWie is het? NickelodeonNick CupSpongeBob SnowboardenSpongebob vangen van voedselSpongebob 10 puzzelsSpongeBob en zijn vriendenSpongeBob woedendSpongeBob Burger AdventureSpongeBob: PythagorasSpongeBob geschenkenOcto onderzeeërSponge Bob proefSpongebob rijdt in de busSpongeBob vs PlantonSpongeBob aanval begrafenisSpongeBob: MotocrossSpongeBob, petanqueSpongeBob een held uit het water: PuzzleSpongeBob: MaskedSpongeBob tegen TritonSpongeBob in de toverwereldSpongeBob: KnightsSpongeBob loopt met patriciërSpongeBob naar de reddingSpongeBob race jet-ski' sOcto de bestuurderSpongeBob Bubbles 2SpongeBob op het werkSpongeBob: KartsSpongeBob in de piramideSpongeBob en zeemonstersSpongeBob verdedigtSpongeBob en zijn vrienden verzamelen gouden muntenSpongeBob reizen met parachuteSpongeBob verloren in de tijdSpongeBob speciale dagSpongeBob: GoederentreinSponge Bob, monstersSpongeBob uit waterSponge Bob super sprongSpongeBob en magische spiegelsSpongeBob loopt dinosaurusSponge Bob tegen Nederlandse VolanteSpongeBob traint uit het waterSpongebob vangt kwallen in de badkuipGhost Ship of FoolsSpongeBob en Patrick: AdventuresSpongeBob: ZandkastelenSpongeBob en hamburgersSpongebob schip ontsnaptSpongebob in onderwatercrosscrossBob boksenSpongeBob vs JellyfishSpongeBob draagt ​​geschenkenSpongeBob en Patrick in actieSpongeBob, super transformatieSpongeBob jurk in nieuwe klerenSpongeBob in de wereld van Mario BrosSpongeBob draagt ​​krabbenSpongeBob: RestaurantPatriciër jurkSpongeBob vs SandySpongeBob: Carnaval bikini bottomWaar is SpongeBob? 2Spongebob vs zombies


Andere games van Spongebob

SpongeBob: Avonturen in de wereld van marioWaar verstopt SpongeBob zich?SpongeBob: Ronde puzzelsSpongebob op bootSpongebob: Gekleurde fietsenGooi SpongebobSpongeBob: PuzzelsSpongeBob en prinsesSpongeBob: Aan de overkant van de wegSpongebob in zijn nieuwe fietsSpongeBob rijden op een fietsSpongeBob op zoek naar de verloren schepenSpongeBob: Onderwater gevangenisSpongeBob: Angstaanjagende dartsSpongebob en zijn helikopterSpongeBob fruitplukkersKleden en kam SpongeBobSpongeBob: Boogschieten


Spongebob Games

We gaan naar Fondo Biquini om SpongeBob te vergezellen

Wie woont in een ananas onder het zee SpongeBob?,?, Als onze gekste en vertederend karakter woont in een ananas op de bodem van de zee, meer bepaald in de fictieve stad van Bikini Bottom, oorspronkelijk gemaakt voor de keten Nickelodeon geanimeerde serie met in de hoofdrol onze favoriete spons. Nog steeds je niet weet wie het is? Nou nu heb je de mogelijkheid om de meest spraakzame en gekste zeebodem, Spongebob Squarepants te ontmoeten.

Zijn avonturen passeren voornamelijk in de bodem van de oceaan, maar soms hebben gewaagd te stijgen naar de oppervlakte en down to earth. Dit eigenaardig karakter heeft de vorm van een spons en is geel, en zoals de spons is, je lichaam is vol gaten, heeft een gekke manier van dingen te zien en te leven een avontuur na het andere deel van de onvoorstelbaar. Krijg venture of neem een ​​blik first person van één van zijn eigenaardige actievolle avonturen zo eenvoudig als mogelijk om het een bizarre en hilarische avontuur te maken.

Met zo veel avonturen die onze vriend Bob woont, is het normaal dat er een groot aantal games en mini-games die als protagonist hebben. Maar niet alleen hem, want er zijn spelletjes SpongeBob en Patrick en de rest van zijn vrienden. Fighting games en strijd die een boks spelletjes SpongeBob op zoek naar zijn vrienden, kleuren SpongeBob, SpongeBob spel uitgevoerd en zagen veel meer te kiezen uit een middag van entertainment. SpongeBob gaat nooit uit de mode, dus we worden steeds spelen wiens held is de beroemdste aller tijden gele spons. Kom binnen en geniet van elk een van de spellen van SpongeBob en de rest van de protagonisten van deze fantastische serie van de animatie!

Van Bottom of Bikini komt de kok van de Crustacean Cascarudo om ons avonturen onder de zee aan te bieden

Go to TOP