Magische spreuken: terug naar lessenElsa' s magische spreukenNakomelingen: Het kwaad en het spreukenboekSpreuken van AssepoesterSpreuken, juweel

Spreuken Games

Spreuken en vloeken uitbrengen op je vijanden

De magie heeft controle over alle dingen, degenen die weten hoe te manipuleren door middel van spreuken zijn in staat om andere mensen of wezens op onverklaarbare wijze te beïnvloeden. Deze games kun je spreuken magie die is binnen in je en langzaam om verbazingwekkende acts dat de werkelijkheid zal verstoren voeren domineren.

Word een goochelaar is een harde weg, maar dankzij deze games zullen krachtige spreuken te verwerven zonder veel inspanning en hoger kunnen zich vermaken terwijl je leert. Sommigen hebben om je intelligentie gebruiken om het oplossen van puzzels te bereiken en te ontgrendelen de volgende niveaus om je krachten te verbeteren. In andere landen moet u uw magische vaardigheden om potions te maken te scherpen en de verschillende soorten hebben verschillende effecten, afhankelijk van hoe het te combineren.

Als u wilt domineren je magie niet de beste manier om te trainen om krachtige spreuken die je leven zal veranderen krijgen missen, maar voor deze vindt u ook vechten andere goochelaars om je krachten te houden.

Leef alle magie met deze fantastische spellen waarbij je spreuken en spreuken zult moeten uitvoeren

Go to TOP