Het stelen van auto's Grand Theft Auto-stijlLamar Davis het stelen van auto's in GTA 5Fever Sumo: Sumo WorstelenBouw kastelen naar de hemelWwe worstelen: Gratis nachoWorstelen in de World CupHet stelen van de politie fietsWwe worstelen puzzelStelen in 60 secondenJailbreak: Auto's stelenHet worstelenHet stelen van de bruidSchone prinsessen kastelenHHH uitmaken van de beroemde worstelenSpongeBob: ZandkastelenStelen vriendjesVerbrijzelde kastelenKastelen wormenGebouwen kastelenBad Piggies stelen de eieren van de Angry BirdsSneak Thief: Stelen van een kluisVind verschillen ufc worstelenWorstelen vreemdelingenMonster High: Het creëren van kastelenJerry stelen kaasBarsten kastelenWorstelen: Monsters in het zwembadWorstelen team

Stelen Games

Help dieven stelen

Behaal enorme objecten of rijkdom binnen het bereik van een paar is iets wat onmogelijk lijkt, maar het is echt niet als je in staat om dieven te stelen in de spellen. Als je klaar voor een leven vol gevaren en extreme situaties bent, de onderwereld is echt ingewikkeld en het leven dief nog meer.

Eerst moet u de doelgroep die u wilt stelen kiezen, ofwel de kluis van een bank of de kunstgalerie van een museum. Het is noodzakelijk om een ​​goed doel om het zorgvuldig te bestuderen kiezen, want de wetenschap al uw zwakheden en de rotatie van de bewakers kan zonder gezien te worden door het uitschakelen van beveiligingssystemen in te voeren. Als een achtervolging plaatsvindt, rent hij om auto's te stelen en vlucht voor de politie om een ​​veilige plek om de buit te tellen zijn.

Stap in de huid van een dief en begin alles om je heen te stelen

Go to TOP