Street Fighter MadnessStickman Street FighterStickman Street FightingStreet Fighter III Nieuwe generatieGevecht is voor kampioenenSuper Street Fighter 2 FlashStreet Fighter 3Street Fighter 2 Ver. 2Bash Street FighterStreet Fighter: The RevengeStreet Fighter 4


Andere games van street fighter

Vechten: Thai Fu 2FIFA Street 17Dragon Ball FighterFIFA Street: Multiplayer LeagueJet Fighter Unity 3DCity Gang Street FightingBatman: Street ForceLone Pisto: Zombies in the StreetsHeadSoccer: Football FightersMillennial FightersThe King of FightersKOF wingKing of Fighters BullStraatgevechtenDuim FighterMini street fighterAnime Fighters CR SasukeStreet racer

Street fighter Games

Vecht samen met de Street Fighter-personages

Geen twijfel het ultieme vechtspel Street Fighter, kan het krijgen in de huid van een meester van conflicten of martial arts vechten in straatgevechten één op één. Rivalen uiteraard ook docenten, zodat de gevechten echt moeilijk zal zijn, iets dat een reeks van krachtige slagen zal bieden.

Het was het eerste vechtspel combo's te integreren deze worden gevormd door een reeks opeenvolgende hits en ook met de pers twee knoppen tegelijk of een reeks knoppen om een ​​speciale combinatie te bereiken. Deze klappen hebben uiteraard te wijten plus een bijzondere en indrukwekkende animatie, verwoestende schade aan de tegenstander, afhankelijk van de complexiteit van de combo.

Als je van straat vechten en bereid zijn om de meester van de meesters, moet je iedereen die je uitdaagt op straat vechten. Als je ze allemaal kunnen verslaan uiteindelijk verschijnen sterker rivalen die de wereld reizen om hun vaardigheden te testen met de jouwe.

Speel met Street Fighter-personages in epische wedstrijden die vechten tegen M. Bison

Go to TOP