The Hunger Games

The Hunger Games Games
anderen The Hunger Games GamesThe Hunger Games Games

The Hunger Games Games

The Hunger Games, The Hunger Games in zijn oorspronkelijke titel, is een succesvolle trilogie van romans geschreven door Suzanne Collins. Het zal de realiteit van wat ooit bekend stond als de Verenigde Staten en is nu teruggebracht tot twaalf districten in wat nu bekend staat als Panem weten. Deze natie leefde een grote opstand in de districten geprobeerd om de tirannie van het Capitool, waar de verblijven van de bovenlaag van de samenleving te beëindigen, en kwam als de grote verliezer 13e district werd vernietigd. Om te onthouden de gevallen van deze opstand, omdat de Hunger Games worden gehouden om nooit te vergeten dat de districten zijn in handen van het Capitool.

The Hunger Games is een sadist programma waarin de strijd om te overleven op de televisie uitgezonden vierentwintig jongens, een jongen en een meisje uit elk district, die bekend staat als de belastingen. Zij zullen strijden in de arena, waarvan slechts één winnaar zal worden vergeven het leven, wordt een leven van troost sinds verleend.

Het verhaal draait rond Katniss Everdeen een meisje van zestien District 12 wordt geduwd om vrijwillig aangeboden als een eerbetoon aan zijn zusje krijgen verkozen. Zijn partner district zal Peeta Mellark, de bakker zoon, die altijd in het geheim verliefd was op Katniss. Op zijn reis naar de Hunger Games ze bereid door een voormalig winnaar van de Hunger Games in uw wijk. Beide maken het publiek geloven dat ze in liefde en verliefd liefdesverhaal aan het publiek, het verkrijgen van de twee verlaten het veld steeds de twee winnaars van de vierenzeventigste Hunger Games. Dit zal een uitdaging om het Capitool die willen om zich te ontdoen van hen te krijgen als ze een voorbeeld kunnen worden beschouwd door de revolutionairen als de mensen die het Capitool uitgejouwd zijn. Alle dit perceel zal worden opgelost in de komende twee leveringen je niet mag missen als je nog van de weinigen die niet gezien hebben bent.

In deze rubriek vindt u in de Hunger Games te vinden, die zullen moeten om tegenstanders te vechten tot de laatste zijn om te leven en word de winnaar van de games. Krijg snelle armen en zijn behendig ondergedoken zijn vitale kwaliteiten om levend eruit te komen uit het zand. Je kunt plezier hebben, terwijl het zien vallen overleven al je vijanden. Je kan niet missen deze ongelooflijke games die de tv-programma van deze succesvolle reeks romans emuleren werd naar het grote scherm gebracht. Gelukkig Hunger Games en dat het geluk altijd aan uw kant!