Tinker Bell

Tinker Bell Games
anderen Tinker Bell Games

Andere gratis spelletjes
+ 120
nieuw
Meisjes GamesMeisjes Games
+ 220
nieuw
Slijtage GamesSlijtage Games
+ 100
nieuw
Verborgen voorwerpenVerborgen voorwerpen
+ 140
nieuw
Disney GamesDisney Games
+ 110
nieuw
Disney prinsessenDisney prinsessen
+ 20
nieuw
Moana GamesMoana Games

Tinker Bell Games

Tinker Bell Games

Dit is misschien wel een van de meest bekende en geliefde in de magische wereld van Disney feeën. Tinkerbell woont in Neverland een plek waar kinderen groeien en niet alle plezier en constante avonturen, bewoond door verloren kinderen en leiding van Peter Pan, Tinker Bell's beste vriend en voortdurend ondersteunen en vice versa. Samen staan ​​zij een groep van angstaanjagende piraten en schurken onder leiding van Captain Hook, maar leven ook in Neverland een andere groep van feeën, een wilde indianen en andere fantastische wezens zoals zeemeerminnen en krokodillen.

Hoewel de fee afhankelijk van geloof en vertrouwen van de andere kinderen en mensen om te overleven, om zo de legendes als mensen en kinderen stoppen te geloven in hen, zijn magie is voorbij.

Dus Bell Venture en begeleidt een van hun vluchten en reist het hele eiland Neverland met hun sprookjes vrienden of Peter Pan en verloren met de bedoeling van het leven een ander avontuur voor het slapen gaan kinderen.Probeer te zoeken andere spellen