Turtles Ninjas TMNT: Monster VS MutantesNinja Turtles: NeonNinja turtles King StreetPower Rangers vs ninja turtlesTMNT Ninja BMXNinja Turtles op racemotorenOpslaan ninja turtles TMNT new yorkTMNT dubbele schadeNinja-schildpadden in motorsportNinja Turtles: Racing 3dNinja Turtles in de riolenNinja turtles verschillenNinja Turtles: Super bikesNinja Turtles puzzelNinja Turtles: MotocrossPuzzel waanzin mutant ninjaGunjin van de ninja turtlesNinja Turtles: Rafael motorfietsNinja Turtles: Motocross 2


Andere games van tmnt ninja turtles

Nickelodeon: Moeilijkste spelPower Ranger vs Ninja TurtlesNick CupRen of sterfThe Ninja RevengeDonkere ninjaNinja RunNinja BladeNinja Pumpkin: WintereditieKárate HTML5Ninja rent van de hondZombies tegen ninjaFantastische shooterEindeloze StickmanNinja in actiePerfecte ninja-lakensNinja Pizza 3Veel plezier met de Ninja

Tmnt ninja turtles Games

Laat je leiden door Master Sliver

In de donkere riolen van New York begon mutagene stof Ninja Turtles. Door een biologisch incident en enkele eenvoudige laboratorium schildpadden gemuteerd en werd beroemd Ninja Turtles TMNT.

Deze schildpadden groeide en werd tieners. Ze werden getraind met martial arts een mutant rat Master Splinter, die verloor haar familie en haar nieuwe familie nu geleverd. Hij trainde met al zijn inspanning schildpadden om een ​​echte held te zijn en de stad te beschermen tegen de anti mutant schurken.

De familie TMNT bestaat uit vier ninja turtles, een mutant rat en een menselijke meisje genaamd april O'Neil dochter van een wetenschapper.

Leonardo is een van de Ninja Turtles, is herkenbaar aan de kleur van hun bandana of blauwe sjaals, maakt gebruik van twee zwaarden katana, het is de verantwoordelijkheid van alle en daarom wordt verondersteld om de grootste te zijn. Hij is de leider en wil zijn Captain Ryan, de held van een tv-serie die altijd ziet. Hij is verliefd op Miwa, de dochter van de Meester.

Donatello is uitgerust met een aangepaste bo stok door het. Het is de meest intelligente, creëert wapens en artefacten, met een goed advies altijd geadviseerd zijn broers en probeert om samen met iedereen. Hun troepen zijn paars en is volledig in liefde met april, hoewel ze niet beseffen.

Rafael is de gekste van alles, altijd lijkt boos te zijn, maar omdat hij wil de leider zijn. De bandana's zijn rood en is uitgerust met de sai messen, kleine drietanden zeer scherp.

Michalangelo is de vriendelijkste, houdt ervan om trucs te spelen op zijn broers, hij houdt van videospelletjes en het eten van pizza. De bandana's zijn oranje en is uitgerust met een kusarigama nunchakus, een soort Chacos maar gemener.

De Master Splinter Master Splinter of is de meester van de Ninja Turtles, hij leed ook aan een mutagene stof en omgevormd tot een reusachtige rat van de grootte van een mens. Leer de ninjutsu kunst om hen in staat te verdedigen tegen bedreigingen of Destroyer Shredder tiran.

Dompel jezelf onder in de riolen van de Nickelodeon Ninja Turtles om te vechten tegen Shredder

Go to TOP