gratis Toki Spelletjes


Gratis Toki Tori Spelen
Toki Tori
Toki Tori heeft Mario Bros cap geweest om de kuikens ...
Gratis Toki Tori Fly Spelen
Toki Tori Fly
Toki Tori moeten vliegen naar een veilige plaats ...
Gratis Toki Arcade Spelen
Toki Arcade
Wij brengen u een klassiek platform spel waar je moet krijgen ...
Gratis De aap eet bananen Spelen
De aap eet bananen
je bent een aap die moet lopen door de sneeuw ...
Gratis Springen apen Spelen
Springen apen
Dit ondeugende aap is honger en moeten halen ...


+ Toki SpelletjesGratis Toki Spelen
Toki
hier is deze grote klassieker, de toki¡¡¡, herinner ...
Gratis Happy kip Spelen
Happy kip
helpen deze duivin heeft om hun kuikens ...
Gratis Wolverine in Tokio Spelen
Wolverine in Tokio
Wolverine neemt de woede om alle ninjas ...

Aandeel
Toki

Toki Spelletjes

Hoe je Toki te spelen gratis, geen downloads

De categorie Toki in eerste instantie gemaakt voor de thuisbasis van een van de meest klassieke games die zijn gemaakt voor de recreatieve machines. Een van de grote klassieke platform games / arcade hoofdrol dit I aap genaamd Toki, die grote bekendheid dankzij zijn charisma bereikt. Toki geschiedenis telt als een kwade tovenaar en aap maakt hem vast te leggen zijn vriendin Miho, die wil om te herstellen in zijn avontuur. Als belangrijkste kenmerk van deze aap hebben hun griezelige vermogen om vuur spuwen uit zijn mond, die zal helpen om zich te ontdoen van vijanden op zijn pad, een pad dat je zal nemen om zijn geliefde eindelijk.

Dat was het succes van dit spel dat ze begonnen om meer gemeenschappelijke home video game consoles, zoals de NES of Sega Mega Drive, ook namen ze de game-versie voor deze platforms. Als u niet dit spel weten, maar je over retro spellen gepassioneerd bent, moet je om te komen tot de volledige game op je pc te proberen van onze website. Toki helpt om zijn menselijke verschijning terug te krijgen en redt zijn meisje.

In deze ruimte, hebben we een gat voor een ander spel verliet, recenter dan grote bekendheid heeft bereikt en is Toki Tori. Een spel ook platform / verbonden met de wereld van videogames avonturen puzzel waar je moet deze kippen te helpen om hun wereld te redden. In elk level moet je de eieren op te halen om hen te redden met behulp van de items die je tot je beschikking hebt. U kunt ook weten de wereld van Toki Tori op onze website met een aantal flash games die doet denken aan het origineel.
Probeer te zoeken andere spellen
Reacties Games