Toy Story: SpeelgoedreddingToy Story MemoryToy Story 10 verschillenToy Story: Vinden zes verschillenToy Story 3: VerschillenBuzz Lightyear in een onmogelijke missieToy Story: Verborgen lettersBuzz Lightyear Space CommandToy Story: Woody dressToy Story, de kwekerij voor speelgoedToy Story 2, bosrijke reddingToy Story: Woody's Big AdventureWoody ontsnappingBuzz Lightyear en WoodyHet avontuur van Buzz LightyearBlackboard Toy StoryAliens puzzelVerkleden Jessie uit Toy Story 3Toy Story motorfietsToy Story GalaxyBuzz Lightyear: Redding aliens


Andere games van toy story

Snail Bob 8: Island StoryMomo Horror StoryElsa Blogger StoryHorror Nights StoryKitty: Love StoryHarley Quinn: Love StoryToy Story speelgoed transportenToy story: PuzzleToy story: Zoek de verschillenToy story dressToy Story 3 vindt de verborgen voorwerpenBuzz Lightyear: PuzzelsToy story: Hidden Objects

Toy story Games

Keer terug naar Andy's kamer en zijn speelgoed in Toy Story

Een van de grote Disney-verhaal is dat van Toy Story heeft al drie films in de serie en hebben al een vierde termijn zal worden uitgebracht in 2018. Het verhaal begint in de kamer van een jongen genaamd Andy, die allemaal graag aangekondigd kinderen hebben een grote collectie van speelgoed. Wat hij niet weet is dat hun speelgoed tot leven komen als hij niet en het uitvoeren van meerdere overvallen wanneer niemand ze ziet. Andy heeft een grote liefde voor al zijn speelgoed, maar onder al haar favoriet is Woody de cowboy. Alles verandert wanneer Andy's verjaardag gaf hem een ​​nieuwe super trendy speelgoed, astronaut Buzz Lightyear. Woody zou zijn troon favoriet in gevaar brengen en vervangen worden door astronaut, zodat hij zal proberen om zich te ontdoen van de nieuwe huurder. Buzz Lightyear gelooft nog steeds het is een echte ruimte en onbekende agent die is niets meer dan een eenvoudige speelgoed. Beide zullen worden betrokken bij een groot avontuur wanneer verloren in de stad en hebben een reis terug naar huis te nemen om terug te keren naar zijn eigenaar Andy.

Dat was het succes van deze film een ​​paar jaar na Toy Story 2 is gemaakt, waarin een nieuw avontuur in gevaar brengt Andy's speelgoed als een gek wil kopen Woody gevonden gebroken arm als gevolg van een kleine ongeval. Woody zal worden ontvoerd ontdekt dat het was een zeer populaire karakter uit de serie is een oude kinderen. Je ontmoet nieuwe vrienden die ook in de serie zou zijn, maar niet alle zijn goed en het vinden van een nieuwe rivaal. Zijn vrienden Andy's speelgoed te ondernemen het avontuur van Woody redding je zal uiteindelijk een succes.

De avonturen van deze speeltjes zijn end hier en jaren later worden vrijgegeven Toy Story 3. Andy is bijna een man en binnenkort zal de universiteit beginnen. De protagonisten zal moeten beginnen met de veronderstelling dat de eigenaar is opgegroeid en maken zich zorgen over hoe hun toekomst. Weer een heel nieuw perceel moet nog komen en de vangst van onze geliefde personages op een nieuwe reis te keren met Andy.

Met zo'n succes is het normaal dat een hoop spellen die deze speeltjes als protagonisten te hebben gecreëerd. U hoeft dus niets van wat we al hebben missen, en wat er komen gaat, hebben we dit gedeelte voor non-stop gemaakt om te genieten van Woody, Buzz en het andere speelgoed van Andy. Woody zal beheren in de redding van zijn vrienden, ruimtemissies met Buzz Lightyear, compleet puzzels uit te voeren en puzzels Toy Story films, zoek de verschillen in hun meest representatieve beelden, en nog veel meer. Mis niet de voortzetting van de films gemaakt games!

Andy's buurman wil speelgoed opblazen, stop zijn plan met Woody of Buzz Lightyear

Go to TOP