trollen

Trollen Games


Poppy Trolls jurkTrollenTrolls MakeoverTrollen MemoryTrollen te schilderen

simmilar spellen

Disney GamesKung Fu Panda GamesWorld of warcraft GamesMadagascar GamesShrek GamesMonsters GamesSmurfen GamesTrollen GamesRatchet en Clank GamesBioscoop Games
Trollen Games

Trollen Games

De laatste grote succes in de wereld van animatiefilms is Trolls, de film geproduceerd door DreamWorks, dat de avonturen van Poppy en haar vrienden, die na een lange tijd van stilte hebben gezien bedreigd door de groene trollen vertelt. Ze zijn een kleurrijke stam van trollen die houden om te feesten en te zingen, zijn de gelukkigste wezens in het bos. In tegenstelling tot deze zijn de Bergens die zijn een ras van kwaadaardige wezens die alleen maar denken over het eten van trollen. Deze stam overleeft de aanval van de Bergens en leven ondergedoken terwijl Bergens denken dat Trolls uitgestorven zijn.

Op een dag, een groot feest georganiseerd door Poppy maakt Bergens ontdek de stad van de aanval Trolls en het nemen van veel van de Trolls. Nu Poppy met Branch (Ramon) zal moeten gaan in hun zoektocht en beginnen aan een groot avontuur om de Bergens boze trollen te redden. Een fantastisch verhaal vol plezier, actie, liefde en veel dansen en liederen die niemand onberoerd laten.

Nu is de Trolls komen naar onze website om een ​​deel van hun vreugde met onze gebruikers te verdelen. U kunt genieten van de beste games met Poppy en haar vrienden, met de protagonist of kleurstoffen te kleden. U kunt ook live enorme avonturen met trollen vechten Bergens en talloze andere dingen. Als je de film vond Trolls kan nu het verhaal voort te zetten op onze website, met deze geweldige games!

Disney Games

Strategie Games

Zuilengang Games
Meest gespeelde games

Fortnite onlineSims 4Fortnite Battle MemoryKlassieke Tetris blokkenSubway SurfersBlock Craft 3DPoppy Trolls jurkTrollen MemoryNick CupParkour GTA V stijlPhineas en Ferb op de achtbaanAfstammelingen 2: Slecht tegen één