tumblepop

Tumblepop Games
Andere gratis spelletjes
Tumblepop Games

Tumblepop Games

Dit arcade game laat ons toe om ons in de schoenen van een spook jager moet je richten op de monsters die lijken te zetten, om ze in de airbag te houden en dan gooi een bal in andere vijanden.

Dit vriendelijke Ghostbusters moet ons helpen bij de bestrijding van de monsters die in verschillende regio's van de wereld lijken door middel van portals, moeten deze portalen verdwijnen buiten te houden de meeste monsters en hen moet men sluit een. Dus we reizen door de wereld proberen om ze te sluiten als we worstelen met allerlei monsters, elk meer koelen dan de vorige.

Toen we sloot de laatste van de portalen alleen vinden we dat deze sites zijn geopend door buitenaardse wezens uit een andere melkweg en een basis op de maan hebben vastgesteld. Dus hebben we de ruimte over te steken naar de maan om van aangezicht tot aangezicht met hen en stop deze invasie van de aarde te bestrijden bereiken, maar we zullen niet makkelijk zijn als je elk level te halen en versla alle vijanden die je tegenkomt.Probeer te zoeken andere spellen