verdedigen

Verdedigen Games


Beschermen olie
Beschermen olie
Richten en schieten
100%


anderen Verdedigen GamesDoraemon tank
Doraemon tank
One Piece vs zombies
50%
One Piece vs zombies
Invasion Earth: Aliens
Invasion Earth: Aliens
Sparen de tuin
Sparen de tuin
Oorlog
Oorlog
Back 2 Back
Back 2 Back
War 2012
War 2012
Machinegeweer
Machinegeweer
Magische hamer
Magische hamer
Wachttorens
Wachttorens
Super Mario vs zombies
Super Mario vs zombies+ 80
nieuw
gratis Goku GamesGoku GamesGoku Games
+ 60
nieuw
gratis Zombies GamesZombies GamesZombies Games
+ 80
nieuw
gratis Pokémon GamesPokémon GamesPokémon Games
+ 40
nieuw
gratis Lego GamesLego GamesLego Games
+ 70
nieuw
gratis Oorlogen GamesOorlogen GamesOorlogen Games
+ 40
nieuw
gratis Transformers GamesTransformers GamesTransformers Games

Verdedigen Games

Verdedigen Games

Na een zombie apocalypse in New York, heeft de overheid met succes in quarantaine stad. Maar er zijn nog steeds burgers en sommige wetenschappers die het gebied besmet moet verlaten, dus het is verzonden naar de punt van de winning te verdedigen tegen de hordes van zombies proberen om het te nemen. Met een volledige arsenaal u moet elimineren allemaal dood zijn, niet bepalen wie komt en proberen om je te doden. Maar in tegenstelling tot de normale zombies, zullen sommige sneller lopen omdat de langere aanlooptijd langzamer bekeerlingen worden en sommige zijn in staat om muteren.

Als je krijgt muteren tot een soort van veel meer dodelijke zombie, zodat u de wapens van de grotere macht of vele kogels nodig zult hebben, want als ze je positie bereikt u zeker doden. We moeten weten wanneer voor elk type wapen te gebruiken om geen van deze monsters gaan, als een van hen u en alle overlevenden konden doden. Op dezelfde manier moet je voorzichtig zijn om geen burgers die proberen te ontsnappen uit het besmette gebied te schieten zijn.

Dit is een van de activiteiten die u kunt genieten van deze games verdediging, maar niet de enige. Je nodig hebt om in de huid van een leger dat wordt door de militaire positie van de andere kant wordt bedreigd. Je moet uw militaire basis te verdedigen om te voorkomen dat het verliezen van een waardevolle strategische plek die kan je de oorlog te winnen. Wilt u misschien uw wachttoren te vallen, zodat je de rest die naderen vijandelijke troepen niet kan vertellen, dus we moeten goed verdedigen.

De spellen zijn een klassiek verdedigen dus moet je niet in de gelegenheid om ze te spelen missen. Het is ook zeer eenvoudig, omdat het gratis is en er geen noodzaak om iets te downloaden. Als u een pc, kunt u gaan genieten van deze leuke spelletjes waarbij defensieve vaardigheden van het succes van de missie zullen bepalen. Vergeet vijanden aanvallen, zullen ze naar je toe komen en je moet bereid zijn om je basis, u of uw kasteeltoren verdedigen. De overwinning van deze oorlog van u afhangt, waar wacht je nog op?


reacties Games