Vul de Happy Glass gratisDrive schietenMijnhondHangerVuurballenKleur SwitchTrapSplashySteek de snelweg over in de grote stadHappy Hop onlineRattenkindHugs octopusSlechte aardeQubiltzTap Tap DashCubic TowerRijd de balStuiterende bal100 ballenPapieren vliegtuigjeZorg voor de ballonUpload upload naar ruimteLeuke koffiebarSpeel de zoete pianoPas de vorm aan: JapanFruitverzamelaarDe enige sprongVerbind de stippen van dezelfde kleurLichtgevende lijnenBiljartbal 8Gooi WorstenRise High BalloonGebak VarkenFlip the FloorsBoterfabriekVernietig regenboogblokkenVarkensvlees ontsnappenOovalInsectenaanvalProbeer, Die en HerhalenSpindel onlineNeon StrikeSta hoog opMaximale hellingSchiet op de toren om verder te gaanSardine BurstNationale Cricket Cup3D Snake ColorRoterenSnoepjes of TweetsEén manierHoud je evenwichtGrappige schilderijenGrappige synergieVerwijder de stenenSla de gebouwen overSlag verlagenBruggen verplaatsenVerbind ManiaBreek hongerDeblokkeer hetMaak de leidingen afKijk niet ver van de kleurenTripolyMes versus stapel grappigGierig in de stad van HebzuchtBestuur de blauwe balVeel plezier met het slopen van snoepblokkenSneeuwbal snelSchuif de varkensVerdeel zeBackflipperVind de dagelijkse woordenGolf avontuurTappy dumontFlitsende vuurwerkHarvar Game EvarToast op tijdColor BallsHorror kleur


Andere games van Vermogen

TouwschommelGeef me doorClown of the Circus: Rolling BallHole in oneGolf 2Vermogen: Passen in de muurKleur PinSta opVaardigheid: Color RashGele lijnenBehendigheid: Zwart en witVernietig de Totem nietHappy Hop 2CelbeschadigingSuper Stacker 3Fruit SlasherToren BouwenRise Up 2


Vermogen Games

Meerdere uitdagingen voor vaardigheden

Denk je dat je bent heel slim om allerlei problemen op te lossen? Nou laat ons uw vermogen en vaardigheden in deze brede categorie van spelen van vaardigheid hebben wij voor u verzameld. Zult u in staat om je vaardigheden te tonen met deze games redeneren, geheugen, puzzels, doolhoven, reflecties, verenigen, wiskundig, etc.?

Maar voordat u begint met wat wij verstaan ​​onder redeneren?, Het is een woord met een brede zin, waarin het toepassen van onze vaardigheid en logica problemen op te lossen vanaf uw eigen conclusies en leren bewust oplossen van deze raadsels of twijfels over een reeks van feiten gepresenteerd; beide manier argumentatieve logica (deductieve, inductieve en abductief) of logica. Gebruik je hersenen en behendigheid met het toetsenbord of de muis aan elk van de games die in deze sectie te voltooien.

We hopen te hebben afgerond deze categorie Dus bent u klaar om uw ideeën te bestellen en in staat zijn om meer helder te denken bent? Nou, je bent klaar om uw redeneren en argumenten te laten zien, zodat je je vrienden dat je meer ervaren dan ze kan laten zien. We hebben skill spelletjes voor kinderen, spelletjes van psychische vaardigheid, behendigheidsspelletjes en strategie, enz. en nog veel meer in deze categorie die zeker zul je. Play Now!

Toon uw behendigheid met de muis en voltooi onze uitdagingen bijna onmogelijk om te overwinnen

Go to TOP