Missie naar Mars VerschillenKinderen en katten: verschillenRatchet en Clank met verschillenGrappige Santa Claus-verschillenZoek de 5 verschillen Tom CatZoek het verschil varken PeppaDetectives: vals geldKerstmis en zijn 5 verschillenVind de 5 verschillen van HalloweenZoek de verschillen van HalloweenLudo ClassicFood Truck: verschillenPAW Patrol puzzel html5Pompoenen plettenStraalvuurDisney-prinsessen en hun verschillenVerschillende trouwjurkVerkleed Marinette met verschillende outfitsDisney Princesses: kleed je voor verschillende gelegenhedenVerschillende stijlen van mode voor prinsessenVerschillende stijlen van prinsessen voor competitieDisney vliegtuigen: Zoek de verschillenVinden verschillen tussen auto'sPeter Pan op zoek naar verschillenHobbit, ter plaatse het verschilMonster hoog: Op zoek naar tien verschillenVind de 5 verschillenLooney Tunes zoek de verschillenVerschillen in de natuurKerst verschillenZoek kat verschillen gafotaIce Age 4: VerschillenZoek de vijf verschillenSuper Mario denk dat de puzzelsRegen hamburgers 2: VerschillenVinden verschillen supermachtGeld expertIce Age: VerschillenVerschillen Wall. EBarbie: Zoekt en vindt de 3 verschillenMeester van de regen, verschillenDespicable Me 2 spot verschillenSpiderman: VerschillenToy story: Zoek de verschillenDora the Explorer: Zoek de verschillenThe Little Mermaid: Vind verschillenAziatische verschillenVerschillen: De Lord of the RingsDe mysteries van de oude schuurDe BFG: 6 FoutenSmurfen: Zoek de verschillen100 verschillen zoekopdrachtenZoek lion king zes difgerenciasZoekt foutenOlympische Spelen 2012: Op zoek naar verschillenHercules verschillenOp zoek naar verschillen in de boerderijYogi Bear: Vind verschillenWaar zijn de 4-klavertjes?Winnie en soortgelijke pandaZoeken Verschillen 4Super Mario: Vind zes verschillenZoek de verschillen in MulanRalph breekt: VerschillenThe Simpsons: Zes verschillenBatman zes difernciasVerschillen van BatmanDe prinses en de kikker: Zoek de verschillenDora the explorer speelt de verschillenDhr. Bean verschillenDespicable Me 2: VerschillenDoraemon: Verrassing doosBen 10 VerschillenDisney verschillenDisney-verschillen: BambiToy Story 3: VerschillenBolt het verschil spottenMan of Steel: SupermanMickey Mouse: Zoek de zes verschillenEen nanny Adventure 5 Verschillen


Andere games van verschillen

Alex en Co: Kijk of er foutenOp zoek naar verschillen van geliefdenMinecraft met verschillenMijn favoriete twee schurk, zes verschillenPeppa Pig een anderMickey Mouse: VerschillenVerschillen in de ringZoek de 3D-verschillen tussen gnomeo en julietAladdin verschillen zoekopdrachtenZoek de verschillen op schoolHalloween: 7 verschillenBubble Guppies verschillenNaruto: Zoek de verschillenGeheime leven van huisdieren: 6 FoutenVind verschillen ufc worstelenNinja turtles verschillenDoraemon foutenToy Story: Vinden zes verschillen


Verschillen Games

Besteed aandacht om de verschillen te ontdekken

Zoek de verschillen tussen twee vrijwel identieke scènes is iets echt moeilijk, voor dat u al uw aandacht op de twee beelden die moeten de verschillen te vinden. De onderwerpen waarover we deze gelijkenissen te vinden zijn gevarieerd, vinden sommige cartoons als Ben 10, Sponge Bob en Dora the Explorer.

We kunnen ook deze fouten in scènes uit beroemde films als Ice Age, The Incredibles en Superman vinden onder anderen, als je nog de film zal veel gemakkelijker. Terwijl in andere gevallen zijn ze totaal willekeurig afbeeldingen van speciale momenten, zoals Halloween een heks vliegen over een stad, maar iets anders is en alleen u kunt vinden.

Als je merkt dat alle bugs in Halloween kan nog redding voor u, want als we ze allemaal te vinden zal de vloek die de wereld zal redden breken. Als we te ontdoen van de wereld van deze vloek kunnen we de vrede te herstellen in hem, maar voor deze moeten we een echte test van de geestelijke inspanning die is alleen beschikbaar voor een paar in te dienen.

Ongeacht het onderwerp, moet je heel alert op de veranderingen ervaren door beelden van elkaar wees er snel bij om ze te vinden zijn. Handige voorzieningen gelegenheden in een tijdslimiet om de doelstelling te bereiken en om de taak kan een aanwijzing te krijgen vergemakkelijken. We hebben verschillen spelletjes voor kinderen en volwassenen, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. The've harder en makkelijker op tijden gaan voorbij en als je verder niveaus zal worden verhoogd moeilijkheidsgraad. Het is gebruikelijk dat er 7 verschillen in elk beeld maar het aantal kan variëren zowel toenemende mate. Speel gratis verschillen en hebben een leuke tijd te laten zien dat je een persoon die kijkt naar elk detail.

U zult de unieke verschillen tussen vergelijkbare afbeeldingen kunnen zien

Go to TOP