Violetta: Fandejuegos puzzelsTini, de grote verandering van ViolettaVioletta lek in Buenos AiresVioletta in de Lost WorldMahjong ViolettaVioletta vs Ludmila: PingpongVioletta en Ludmila op het doelVioletta zoeken en vinden verschillenVioletta, alles in mijn muziekVioletta modeZiekenhuis violettaVioletta juweel wedstrijdVioletta puzzel zoenen LeonJurk ViolettaVioletta zingt, puzzelsVerf ViolettaVioletta juweel verpletterenVioletta in de ruimte


Andere games van violetta

Violetta cares puppiesVioletta piano spelenVioletta, gebitsproblemen

Violetta Games

Zing en dans met Violetta

Een van de meest populaire meisjes vandaag de dag is het meisje dat alle meisjes willen kijken als morgen. Hij is een geweldig persoon die houdt van zingen en tijd doorbrengen met hun vrienden, en Leo is verliefd op een knappe jongen die ze houdt.

Nu kunt u genieten van het maken van een heleboel activiteiten met uw favoriete idool, kunt u ophangen schilderij foto's van haar of proberen om uw kennis over het te testen in een triviale kwestie. U kunt ook haar helpen kiezen wat kleding te dragen voor haar date met Leon, zoals het oogverblindende te vertrekken met hun mond geopend moet zijn.

Maar als je het niet voldoen aan hulp die u kunt gaan winkelen met haar naar de beste outfits bij elkaar te vinden, kunt u zelfs koopt u dezelfde kleren te gaan als tweelingzusters. Maar in andere gevallen moet je bij haar in haar avonturen, en dat één van hen zouden vluchten naar Buenos Aires om te proberen gelukkig te zijn en dat is waar je komen en je moet kijken langs haar een goed appartement te wonen.

Verover het hart van León met de charmes en deugden van onze hoofdrolspeler van Disney Channel


Slijtage GamesMeisjes GamesKoken GamesMiraculous ladybug GamesDisney prinsessen GamesZwanger GamesSofia GamesSoy Luna GamesFrozen GamesRapunzel GamesTinker Bell GamesSneeuwwitje GamesWassen en strijken Gamesspelcategorieën
Go to TOP