voetbal

Voetbal Games

Voetbal Games

Voetbal Games

In deze rubriek vindt u games die de beste bewegingen van uw favoriete spelers opnieuw te vinden. U kunt worden beboet games, train je corners en vrije trappen, spelen een volledige game met echte spelers of cabezones, spelen competities zoals de World Cup, een competitie of de Champions League. Je zult in staat om te spelen met je favoriete teams als FC Barcelona, ​​Real Madrid, Chelsea, Liverpool, of selecties zoals Spaans, Brazilië, Argentinië, enz. Dit alles en nog veel meer vindt u in deze categorie waar je je eigen avontuur kan leven als een speler en meer tijd besteden aan uw favoriete sport te vinden. Verlies jezelf in de waanzin van het voetbal in dit prachtige gedeelte.

Football bekend als de prachtige spel en zijn geschiedenis gaat terug tot de Middeleeuwen. Het begin van de verordening en de gameplay zoals we dat nu kennen begon in de negentiende eeuw in Engeland. In deze sport twee teams van elf spelers die moeten concurreren voor de bal om te eindigen in het gezicht van de rivaliserende doel. Hoe meer ballen die de wederpartij te passen, wordt verkozen tot winnaar.

De meest bekende moment dat spelers zijn Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Rooney, Iker Casillas, Sergio Ramos, Neymar, etc. De meesten van hen spelen in de Spaanse competitie, een van de meest gedecoreerde met Engels. Football heeft grote verwachtingen in deze landen behalve Italië, Nederland, Duitsland en het grootste deel van Latijns-Amerika, met de Braziliaanse team dat meer WK's heeft onder zijn riem. Spelers triomf voor zijn vaardigheid met de bal, zijn vermogen om te scoren doelen indrukwekkend en onmogelijke bochten naar links met de mond open voor het publiek.