Review wiskundeMath Challenge voor kinderenMath Whiz 2Wiskunde VS vleermuizenLeuke wiskunde voor kinderenGrappige wiskundeMr. Bean: Hex Code2048SudokuLeer wiskundeGrappige wiskunde met zombiesBrainie de wiskundigeBereken me snelZombie CowboyWiskundeRekeningen en aftrekken van de dierenLimonadesFun sommenTetravexGetallenPlus plusWiskundige spelletjesFan meetkunde: 2e primaireSudoku puzzelLeren met ThundermansMoana en de boot rockerMinecraft Math QuizPeppa Pig op schoolLeren met Soy MaanIk ben Moon: Kokende koekjesGrote held 6 wiskunde

Wiskunde Games

Los wiskundige raadsels op

Math kan nogal saai, vooral als je aan het leren en niet alleen de truc om ze te vangen. Maar voor dat je deze leuke games die je kunt leren plezier en verschillende trucs om te leren wat je nodig hebt.

Deze spellen zijn perfect voor kleine kinderen die beginnen in de wereld van de wiskunde kunnen alle basics, hoe aftrekken met decimalen of tafels van vermenigvuldiging te leren. Zelfs als je al weet dit allemaal andere kan veel moeilijker in dat ze geconfronteerd met u zien hoe u uw huidige vaardigheden te verbeteren, moet een snelle berekening oefeningen om je mentale behendigheid te verbeteren.

Zelfs als je echt wilt een uitdaging kunt u durft met een avontuur in te bevorderen en te ontdekken het geheim zal moeten veel wiskundige problemen op te lossen. Alleen de meest ervaren kunnen krijgen, en het duurt grote vaardigheid om alle problemen die zich voordoen bij de finale te bereiken op te lossen.

De jongste kan de wiskundige bewerkingen bekijken terwijl hij plezier maakt

Go to TOP