woody

Woody Games
anderen Woody Games

Andere gratis spelletjes
Woody Games

Woody Games

Andy's favoriete speelgoed is zeker Woody, een cowboy dappere verdediging van de zwakken en het houden van orde in het Wilde Westen met kenteken van zijn sheriff. Hoewel wat Andy niet weet is dat zijn cowboy pop tot leven komt als hij niet en leven grote avonturen in haar kamer met de rest van zijn vrienden.

Deze dappere sheriff zal de leider van iedereen in het huis, dus je moet elkaar helpen en ieder van het speelgoed, zodat ze niet in de problemen komen. Het zal zelfs regelen van de soldaten om de gevangen speelgoed buur Andy die alleen maar wil om te vernietigen voor de lol te redden.

Wilt u deze dappere held te helpen, moet je al je verstand te gebruiken om een ​​actieplan om al het speelgoed te redden zonder gepakt te organiseren. Want als ze ontdekken dat ze nog in leven zou een ramp zijn, omdat het zou gebruiken om geld te verdienen en te exposeren als dierentuindieren. Uitgegroeid tot een meer van deze leuke speelgoed en helpt de sheriff om de vrede te bewaren.Probeer te zoeken andere spellen