gratis X Men Spelletjes


Gratis Animatie x mannen Spelen
Animatie x mannen
Deze leuke animatie is slechts zestig ...
Gratis Wolverine strijd Spelen
Wolverine strijd
Ben je klaar om te vechten met Wolverine? Nu kunt u verslaan ...
Gratis Avengers races Spelen
80%
Avengers races
Avengers willen een motorrace doen door de stad. ...
Gratis Marvel vs dc Spelen
Marvel vs dc
Vecht met je favoriete Marvel superhelden ...

X Men

X Men Spelletjes

Hoe je X Men te spelen gratis, geen downloads

X-Men is een van de meest succesvolle saga's in het Marvel Universum van die vandaag de dag nog steeds nieuwe films die de avonturen van deze groep helden vertellen komen. Zijn avonturen zijn strips, tv-series, animatieseries en films geweest. Alles wordt geboren uit het idee dat de menselijke evolutie blijft en een nieuwe tak die bekend staat als de mutanten, met nieuwe bevoegdheden en zorgt voor geweldige mogelijkheden. Films beginnen met X-Men 1, gevolgd door X-Men 2 tot de meest actuele X-Men dagen van de toekomst en het verleden, X-Men Apocalypse bereiken.

Het verhaal vertelt hoe een leraar met de naam Charles Xavier, een mutant met telepathische krachten, vormt een holte naar school waar jonge mutanten die worden bedreigd door de afwijzing van de rest van de mensheid. Mutanten worden gezien als een gevaar, zodat ze in de schaduw, maar Xavier met je school wil een evenwicht te vinden tussen mutanten en mensen te creëren. Om dit te doen creëert een team van mutanten, die oorspronkelijk begon met Cyclops, Iceman, Beast, Aartsengel en Jean Grey. Deze zouden een andere mutant genaamd Magneto dat vóór de afwijzing van de mensheid op zoek naar wraak, iets dat niet zitten met het idee van de toetreding Xavier bestrijden.

Talrijk zijn de mutanten die door de X-Men-groep zijn gepasseerd, maar misschien moeten we altijd in gedachten Wolverine (Wolverine), Mystique, Storm en Cyclops. De school blijft groeien en verwelkomen van nieuwe mensen met buitengewone krachten zodat de saga zo lang als het publiek beslissen om met hen te kunnen blijven.

Games X-Men een gat voor grote platforms, zoals PS2, PS3 of Xbox 360. Net als hopelijk ook voor de mini-games die overstroming van het netwerk en dus hebben we deze categorie hebben gemaakt om iedereen te zien. Volg de avonturen van de X-Men kan uw favorieten te beheren. De meest talrijke zijn die met Wolverine, Wolverine, met in de hoofdrol en het is één van de meest geliefd bij het publiek. Ga op het helpen van mutanten in deze fantastische games die wij u bieden!
Probeer te zoeken andere spellen
adivina.io adivina quien es quien online

Reacties Games