Squirrels Vs ZombiesPlants vs Zombies voor online schilderenZombies kan niet springenZuma zombiesAngry Bird vs Green PigPlanten vs zombies kerstZombiesPlants vs Zombies garden warfarePlant vs zombies tower defensePlants vs Zombies star warsPlants vs Zombies Ver. 2Plants vs Zombies, kanonEpic plants vs zombiesPlants vs Zombies ParadisoHalloween vs zombiesPlanten vs zombies 2Planten vs zombies ' s nachtsUltraman vinden zombiesSmerige heroes vs zombies


Andere games van zombies planten

Crazy Attack: Block FightCrazy Pixel WarSchiet gemuteerde plantenGeef me alsjeblieft waterGraaf waterplezierBaby Hazel: Grow TomatoElsa en de gereedschappen van de tuinGirl vs ZombiesAanval van zombies in de stad 2Zombies kroniekenStickman VS ZombiesVerwen het nietVang de zombiesAgent Swat vs Zombies 2Minecraft 3D-zombiemijnenZombie Call 3Verkleed de holsterprinsessenUndead Drive

Zombies planten Games

Start de War of Plants VS Zombies

De zombies hebben genomen over de hele wereld en zijn de enige planten die ons kan beschermen met behulp van hun bloemen vaardigheden. In ons geval belichamen we een gekke Dave, die een slimme defensie systeem waarin de planten in uw tuin tot leven komen en de vijanden zombies die proberen om uw woning te betreden heeft bedacht.

Er zijn een verscheidenheid aan planten, elk met specifieke vaardigheden die ons in staat stelt om verschillende soorten gemakkelijker te verslaan zombies. We kunnen zelfs combineren van de vaardigheden van sommige planten samen op grotere doeltreffendheid.

Het is noodzakelijk dat strategisch plaats we onze sympathieke vrienden, want als we niet een combinatie in staat om de hordes vijanden af ​​te weren zullen onze planten opeten ons daar te hebben. Als al het andere faalt als laatste verdedigingslinie bezuinigingen zal een gazon om te worden gelanceerd tegen de onthoofding vijanden hebben, maar we gebruiken deze maatregel slechts een keer.

Als je van de verdediging spelen, zult u van deze grappige en dapper gevecht met planten die alles wat ze moeten Dave verdedigen. Veel plezier met deze games gratis planten tegen zombies en dood alle vijanden eens en voor altijd.

Voks planter i hagen for å stoppe bølgene av zombier som ønsker å gå inn i huset

Go to TOP