Zootopia nastreven van Judy HoppsZootopia: repareer de konijnenautoZootopia: SchilderijZootopia DashZootopia train je geheugenDressing ZootopiaBaden Nick ZootopiaNick en Judy kusjesJudy vaststellen van de auto in ZootopiaZootopia verborgen nummersMake up Zootopia


Andere games van zootopia

Dokter keelagent Judy

Zootopia Games

Een wereld die wordt geregeerd door dieren

De nieuwe Walt Disney Pictures succes dat is het vegen van alle theaters van de wereld is Zootopia, ook wel Zootrópolis voor de Britse en Spaanse versie. Disney producenten zijn teruggekeerd om leven te geven aan de dieren in deze film kleren en menselijke gewoonten te nemen. Met deze film de producent heeft zijn film aantal vijfenvijftig van hun klassieke Disney gemaakt.

In deze stad zullen we de meest kleurrijke dieren die in vrede samen te leven, ongeacht wat het is ofwel vinden. Het is verdeeld in wijken Tundratown verschillende habitats, waar de ijsberen en elanden leven; Sahara Plein waarin we woestijndieren; Little Rodentia, voor dieren kleinere; of, Bunnyburrow waar de konijnen en de plaats waar de hoofdpersoon in de film levens.

Zei hoofdpersoon is een klein konijn, Judy Hopps, die droomt van een agent, en hoewel zijn ouders willen zijn gedachten te veranderen, is ervan overtuigd dat zijn toekomst ligt in het politiebureau. Judy krijgen passeren de tests en uitgegroeid tot de eerste officiële coneja Zootopia stad. Je baas zal het niet serieus nemen, want het is kleiner in omvang en sterkte dan andere command officieren en officier op te treden als parkeermeters, die niet graag iets aan onze protagonist. In een van zijn werkdagen naar de andere grote voorvechter van het verhaal, Nick Wilde leven van een vos het maken van kleine winsten oplichting te voldoen. Samen zullen zij worden betrokken bij een zaak met een groot mysterie op te lossen.

Voor degenen die al de film hebben genoten en voor degenen die niet deze nieuwe sectie waar ze zullen het verzamelen van alle spellen waarvan het thema is gerelateerd aan Zootopia weet te brengen. In hen, zult u nog steeds genieten van de grappigste personages in de film als Judy, Nick en de gehele bevolking van deze stad. Je kunt de spelers te kijken, hen te helpen bij missies, genieten van foto's uit de film zoals u verborgen voorwerpen, etc. vinden Als u wilt beginnen met genieten van de games die we beschikbaar hebben hoef je alleen maar om toegang tot deze categorie en heel voorzichtig zijn om te zien dat we zullen brengen van nieuwe producten in de komende dagen. Zootopia heeft Fandejuegos bereikt en niet te missen!

Verkleide die Judy Hoops Polizei um Nick Wilde in seinen Liebesgeschichten zu zitieren


Voetbal GamesAuto's GamesVermogen GamesSlijtage GamesMeisjes GamesBubble shooter GamesMario bros GamesKoken GamesZombies GamesTafel Games2 spelers GamesGevecht GamesFortnite Gamesspelcategorieën
Go to TOP