zuilengang

Zuilengang Games
Andere gratis spelletjes
Zuilengang Games

Zuilengang Games

Speel Arcade games die doorgaans te vinden in salons speelautomaten wereldwijd, maar ook op andere platformen. Ze worden gekenmerkt door platform games en snel optreden waar we hebben een zeer beperkte levensduur en vrij snel kunnen sterven als we niet oppassen.

Vind memorabele games in het genre Arcade als Metal Slug, waarin we uitgegroeid tot een van de commando groep Slechtvalk gestuurd om de wereld te redden van de verovering van een kwaadaardige generaal. Dit leidt ons naar een andere vijandelijke leger verpakt, elk oog met een soort van vaardigheden en wapens.

Meestal alleen één slag kon ons te doden, dus we moeten het voor onze vijanden te verwijderen en ontwijk hun aanvallen best. Want als we sterven en we moeten leven voort te zetten kan dit doen op dezelfde plek, maar als we opraken van leven is het spel afgelopen. Als je speelt op een speelautomaat en je bent niet erg behendig in de strijd, zie je veel van munten voorbereiden om te doen herleven, omdat het je zal nemen.Probeer te zoeken andere spellen